Beweging in Leefstijl

Zet tijdens deze corona periode de eerste stap

Als onderdeel van Health & Performance biedt Sportcentrum VU: Beweging in Leefstijl voor preventie van ziekte en optimalisatie van je gezondheid, word nog vitaler!

Beweging is een essentieel onderdeel van een gezonde leefstijl, waarin ook ontspanning, slaap, voeding en mindset belangrijke pijlers zijn. Breng je leefstijl in beweging en ervaar waar er op het gebied van zelfzorg winst valt te behalen. Door middel van kleine stapjes je immuunsysteem versterken, gezond afvallen, je autonome zenuwstelsel versterken, meer energie ervaren of een sterker brein krijgen en lekkerder in je vel zitten.

Via onze YouTube Playlist ‘Beweging in Leefstijl’ kun je verschillende video’s bekijken:
Startschot Reeks Beweging in Leefstijl
Introductie
Ontspanning
Voeding
Beweging
Slaap
Mindset
Ademhaling
Koude training

Bekijk hier het e-book ‘Beweeg je leefstijl richting (meer) vitaliteit, juist nu!

Zie hieronder de meest recente video met thema Intermittent Fasting training (23 juli 2021).

Een Beweging in Leefstijl traject bestaat in beginsel uit:

  • Persoonlijk gesprek aan de hand van een vooraf ingevulde vragenlijst over gezondheid, leefstijl en persoonlijke doelstellingen (mogelijk via Zoom of tijdens een wandeling buiten).
  • 2 Persoonlijke trainingen, waarvan 1 gericht op beweging en de ander op de overige leefstijlpijlers. De fysieke trainingen vinden outdoor plaats bij Sportcentrum VU. De theoretische sessies over leefstijl vinden plaats via Zoom of bij mooi weer buiten.

Tijdens corona kost dit eerste traject €100.

Verandering in leefstijl gebeurt zelden van de ene dag op de ander, het is een groeiproces met uitproberen, evalueren en waar nodig aanpassen. Bekend is dat een periode van minimaal 3 maanden een mooie kans geeft op blijvend resultaat!

Daarom hebben wij als vervolgtraject het aanbod van steeds 3 persoonlijke Trainingen voor € 100! Deze trainingen zijn naar behoefte en in overleg in te delen in beweegsessies en/of theorie sessies over leefstijl.

Interesse?

Mail naar Mariëlle Spekreijse m.spekreijse@vu.nl
Zij neemt z.s.m. contact met jou op voor een eerste afspraak.

VU Fit at Work / VU Fit at Home

Voor VU medewerkers is de intake gratis en is het vervolgaanbod steeds 3 persoonlijke Trainingen voor € 100! Deze trainingen zijn naar behoefte en in overleg in te delen in beweegsessies en/of theorie sessies over leefstijl.

Het aanbod

Delen via    Facebook Twitter Google+ Pinterest

Nieuwsbrief ontvangen?

Vul hier je e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Copyright © 2021 - Vrije Universiteit Amsterdam