Booty shape bij Sportcentrum VU

“Booty shape” is een eenvoudige, maar effectieve workout voor de bovenbenen en billen.

Tijdens een Booty workout richt je jouw pijlen op het trainen van de bovenbenen én uiteraard de billen. Een ruime variatie aan verrassende oefeningen, uitgevoerd op meeslepende muziek, zorgt voor een geweldige training. Omdat je zeer doelgericht te werk gaat, zul je snel resultaat bemerken. De kracht in de benen en billen neemt snel toe.

Abonnement Bekijk het rooster

Booty shape is voor iedereen!

Iedereen kan deelnemen aan de Booty shape groepsles bij Sportcentrum VU. De Booty les is een les met low en high-impact oefeningen op een flink tempo. Er wordt dus aan de conditie en aan het verstevigen van het lichaam gewerkt. Ideaal voor jou als je een uur flink wil zweten. Doordat de docente allerlei variaties aanbied is het een geschikte les voor zowel beginners als gevorderden

Booty shape

Benodigdheden

Het is belangrijk dat u makkelijk zittende sportkleding en schoenen draagt. Neem een sportmat mee. Het is ook aan te raden om een drinkfles en een handdoek mee te nemen om te zweten. Let op: Het gebruik van een handdoek is verplicht bij Sportcentrum VU, bij alle groepslessen en in de fitness.

Aanmelden

Scroll to top