Mentale Training

Mentale Training KSPCBen je serieus met sport en wil je het beste uit jezelf halen? Wil je beter leren omgaan met spanning, druk en tegenslagen? Kan je profiteren van meer zelfvertrouwen? Of wil je een sterke(re) focus bereiken? Dan is mentale training door een sportpsycholoog wat voor jou.

Over mij

Ik ben Ryan Kreijne, bewegingswetenschapper, sportpsycholoog VSPN®, American Football international en eigenaar van Kreijne Sport & Prestatie Consultancy. Mijn liefde voor sport en bewegen heeft ertoe geleid dat ik een master in bewegingswetenschappen aan de Vrije Universiteit Amsterdam heb gehaald. Tijdens deze opleiding en door mijn eigen sport ontwikkelde ik een interesse in de mentale kant van sport en bewegen. Hierdoor ben ik de opleiding tot praktijk sportpsycholoog gaan volgen, tevens aan de Vrije Universiteit Amsterdam, en ben nu geaccrediteerd sportpsycholoog.

Mentale training

Sport is niet alleen fysiek, het mentale deel van sport is onmisbaar. Bij Sportcentrum VU bied ik als sportpsycholoog mentale training, veelal in begeleidingstrajecten. In een begeleidingstraject krijg je inzicht in jouw functioneren, krachten en verbeterpunten. Ik laat je zien hoe je het beste uit jezelf haalt en vervolgens een topprestatie neerzet!

Je leert mentale vaardigheden om optimaal te kunnen presteren. Denk hierbij aan vaardigheden als doelen stellen, het controleren van je spanning, het versterken van je concentratie, het sturen van gedachten en visualisatie. Een begeleidingstraject is persoonlijk op jou afgestemd en daarom altijd uniek.

Voor wie

Mentale training is voor iedereen die met sport en bewegen bezig is. Voor (jonge) sporters, sportteams en coaches/trainers. Of je nu een probleem ondervindt of gewoon mentaal sterker wilt worden, mentale training helpt je daarbij.

Mentale training is ook beschikbaar als workshop voor groepen.

Gratis kennismakingsgesprek

Ben je benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen? Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contact

Ryan Kreijne
06 45 59 41 85
info@kspc.nl

 

Nieuwsbrief ontvangen?

Vul hier je e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Copyright © 2022 - Vrije Universiteit Amsterdam