Slim & Fit cursus

Quote van een deelnemer aan Slim & Fit:
“Inmiddels is het meer dan een jaar geleden dat ik mij aanmeldde bij Sportcentrum VU voor de cursus Slim & Fit. Ik ben aan de slag gaan en heb mijzelf een jaar de tijd gegeven om zo’n 10 kg te verliezen (slowly but steady was mijn devies). Daarom is het leuk om te melden dat ik zo’n 10 kg heb verloren en dus mijn doel heb gehaald! Ik voel mij er prima bij en ik ben er erg blij mee. Mede dankzij jullie!! Thanks.”

WAT IS SLIM & FIT?

Slim & Fit is een praktische cursus om af te vallen, waarbij 3 leefstijlcoaches binnen Sportcentrum VU hun krachten hebben gebundeld. Deze coaches hebben elk hun eigen deskundigheid: diëtetiek, beweging en mentale training.

INHOUD

De cursus duurt 3 maanden en helpt jou om op een verantwoorde en leuke manier af te vallen.  Naast een eerste informatiebijeenkomst zijn er 2 grote interactieve groepsbijeenkomsten, waarbij voeding én leefstijl aan bod komen.

Daarnaast heb je standaard:

  • 4 Individuele afspraken met de beweegcoach: we testen je op lichaamsbouwwaarden, bloeddruk, uithoudingsvermogen en basis bewegingspatronen. Bovendien krijg je een op maat gemaakt beweegprogramma uitgelegd met de nodige theoretische achtergrond en begeleiding.
  • 2 Individuele afspraken met de diëtist: deze professional bekijkt jouw eigen voedingsgewoontes en mogelijke verbeterpunten.
  • 2 Individuele afspraken met de mentale trainer: tijdens deze afspraken werk je aan de bewustwording van je huidige gewoontes en gedrag. Vervolgens leer je hoe je succesvol nieuwe voedings- en beweeggewoontes kunt opnemen in jouw eigen leefpatroon.

3 Maanden na afloop is er nog 1 follow-up met het begeleidingsteam.

TARIEVEN

Slim & Fit is een totaalpakket, waarin de verschillende disciplines samenwerken aan hetzelfde doel van de deelnemers. Bij inschrijving kiest men voor deelname aan alle 3 de onderdelen.

De individuele gesprekken bij de diëtist worden vergoed vanuit de basisverzekering. Houd hierbij rekening met het eigen risico

Kosten per categorie:
– Studenten: € 195,-
– Medewerkers en alumni: € 215,-
– Overig: € 235,-
Bovenstaande is inclusief 3 maanden All-in abonnement (alle tijden!), 4 Personal Trainingen met de bewegingsdeskundige en de bijeenkomsten met de mentale trainer.

Inschrijving gebeurt door invullen van het online inschrijfformulier + door het doen van een aanbetaling van 110 euro. Voor aanvang van de eerste beweegsessie dient men de rest van het bedrag te betalen aan onze balie.

NB.
Het is ook mogelijk om met een Jaar All-in Abonnement (alle tijden!) deel te nemen aan Slim & Fit. Men betaalt dan bovenop de prijs voor een jaarabonnement nog € 110,- extra (= aanbetaling).

Bovenop het standaardpakket is het mogelijk extra begeleiding te boeken tegen meer betaling:
– PT met de beweegcoach; a €40,-/uur.
– Individueel Mentaal / Leefstijl consult; 1 sessie a € 40,-/ 2 sessies voor € 60,- en 3 sessies voor € 80,-
Elke sessie is 30 min.

PERIODE EN DATA

Deadline inschrijving is 8 januari 2020.
De cursus gaat door bij een minimaal aantal deelnemers van 6 personen. Het wel/niet doorgaan van de cursus wordt op 9 januari aan alle ingeschreven personen gemeld.

1e Introductie bijeenkomst – op donderdag 16 januari 2020; 19.30-21.00 uur:
– kennismaking
– korte theoretische inleiding per onderdeel
– Onderdeel “Motivatie”
– afspraak maken voor 1e Persoonlijke Training van de 4 in totaal in het standaardaanbod
– afspraak maken voor het eerste individuele voedingsconsult
– afspraak maken voor het eerste consult met de leefstijlcoach

2 Grote interactieve groepsbijeenkomsten, waarbij zowel voeding als leefstijl aan bod komen:
– Zaterdag 18 januari; 13.30-16.00 uur
– Zaterdag 8 februari; 13.30-16.00 uur

Terugkombijeenkomst op donderdag 09 juli om 19.30 uur.

LOCATIE

Sportcentrum VU, Uilenstede 100, Amstelveen

MEER INFO?

Mail naar Mariëlle Spekreijse – m.spekreijse@vu.nl.
Wil je je aanmelden, klik dan hier.

Nieuwsbrief ontvangen?

Vul hier je e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Copyright © 2021 - Vrije Universiteit Amsterdam