Slim & Fit cursus

Quote van een deelnemer aan Slim & Fit:
“Inmiddels is het meer dan een jaar geleden dat ik mij aanmeldde bij Sportcentrum VU voor de cursus Slim & Fit. Ik ben aan de slag gaan en heb mijzelf een jaar de tijd gegeven om zo’n 10 kg te verliezen (slowly but steady was mijn devies). Daarom is het leuk om te melden dat ik zo’n 10 kg heb verloren en dus mijn doel heb gehaald! Ik voel mij er prima bij en ik ben er erg blij mee. Mede dankzij jullie!! Thanks.”

WAT IS SLIM & FIT?

Slim & Fit is een cursus voor het aanleren van een gezonde en fitte leefstijl om op een duurzame manier af te vallen. Sportcentrum VU bundelt haar krachten met de diëtist, een bewegingsdeskundige en een leefstijlcoach in een cursus van drie maanden.

INHOUD

De cursus Slim & Fit bestaat uit groepsbijeenkomsten en individuele begeleiding. Het programma heeft 4 interactieve groepsbijeenkomsten. Een introductiebijeenkomst, twee interactieve groepsbijeenkomsten en een terugkombijeenkomst. In de bijeenkomsten komen voeding en leefstijl aan bod. Verder krijg je:

  • 4 individuele afspraken met de beweegcoach. Je wordt fysiek getest (lichaamsbouw en beweegpatroon), krijgt een beweegprogramma op maat en uitleg van de nodige theoretische achtergrond.
  • 2 individuele afspraken met de diëtist. Met een professionele blik kijken we naar je voedingsgewoontes en mogelijke verbeterpunten.
  • 2 individuele afspraken met de leefstijlcoach. Je gaat aan de slag met je huidige gewoontes en gedrag en het bewust worden daarvan. We helpen je met het succesvol implementeren van nieuwe voedings- en beweeggewoontes.
  • Een all-in 3 maandenabonnement

TARIEVEN

Vanwege de vergoeding van de dietist via je zorgverzekering, zijn de kosten van het programma verdeeld in twee delen.

Kosten voor het diëtistendeel
Rond € 180,- (zit in de basisvergoeding van de zorgverzekering, houd wel rekening met je eigen risico).

Kosten voor de bewegings- + Leefstijl begeleiding
– Studenten: € 195,-
– Medewerkers en alumni: € 215,-
– Overig: € 235,-

Dit is inclusief een all-in 3 maandenabonnement (alle tijden), vier personal trainingen met de bewegingsdeskundige en drie bijeenkomsten met de leefstijlcoach. We vragen een aanbetaling van 110 euro bij inschrijving.
Het is ook mogelijk om met een all-in jaarabonnement deel te nemen aan Slim & Fit. Je betaalt dan bovenop dit abonnement nog € 110,- extra.

Naast het standaardpakket is extra begeleiding mogelijk tegen betaling, vraag hiernaar bij het begeleidingsteam.

PERIODE EN DATA

De eerstvolgende Slim & Fit cursus wordt zo spoedig mogelijk aangekondigd. De cursus gaat door bij een minimaal aantal deelnemers van 6 personen. De cursus bestaat uit:

 Introductiebijeenkomst
– kennismaking
– korte theoretische inleiding per onderdeel
– onderdeel “Motivatie”
– afspraken maken voor de individuele maken voor het eerste individuele voedingsconsult en het eerste individuele consult met de leefstijlcoach.

2 interactieve groepsbijeenkomsten

Terugkombijeenkomst

LOCATIE

Uilenstede (Uilenstede 100, Amstelveen)

 

Nieuwsbrief ontvangen?

Vul hier je e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Copyright © 2019 - Vrije Universiteit Amsterdam