Slim & Fit cursus

Quote van een deelnemer aan Slim & Fit:
“Inmiddels is het meer dan een jaar geleden dat ik mij aanmeldde bij Sportcentrum VU voor de cursus Slim & Fit. Ik ben aan de slag gaan en heb mijzelf een jaar de tijd gegeven om zo’n 10 kg te verliezen (slowly but steady was mijn devies). Daarom is het leuk om te melden dat ik zo’n 10 kg heb verloren en dus mijn doel heb gehaald! Ik voel mij er prima bij en ik ben er erg blij mee. Mede dankzij jullie!! Thanks.”

WAT IS SLIM & FIT?

Slim & Fit is een praktische cursus om af te vallen, waarbij 3 leefstijlcoaches binnen Sportcentrum VU hun krachten hebben gebundeld. Deze coaches hebben elk hun eigen deskundigheid: diëtetiek, beweging en mentale training.

INHOUD

De cursus duurt 3 maanden en helpt jou om op een verantwoorde en leuke manier af te vallen.  Naast een eerste informatiebijeenkomst zijn er 2 grote interactieve groepsbijeenkomsten, waarbij voeding én leefstijl aan bod komen.

Daarnaast heb je standaard:

  • 4 Individuele afspraken met de beweegcoach: we testen je op lichaamsbouwwaarden, bloeddruk, uithoudingsvermogen en basis bewegingspatronen. Bovendien krijg je een op maat gemaakt beweegprogramma uitgelegd met de nodige theoretische achtergrond en begeleiding.
  • 2 Individuele afspraken met de diëtist: deze professional bekijkt jouw eigen voedingsgewoontes en mogelijke verbeterpunten.
  • 2 Individuele afspraken met de mentale trainer: tijdens deze afspraken werk je aan de bewustwording van je huidige gewoontes en gedrag. Vervolgens leer je hoe je succesvol nieuwe voedings- en beweeggewoontes kunt opnemen in jouw eigen leefpatroon.

3 Maanden na afloop is er nog 1 follow-up met het begeleidingsteam.

 

Momenteel bieden we geen Slim & Fit cursus aan. Wanneer de nieuwe cursus data bekend zijn zullen we dat hier vermelden!

Nieuwsbrief ontvangen?

Vul hier je e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Copyright © 2022 - Vrije Universiteit Amsterdam