Slim & Fit cursus

Quote van een deelnemer aan Slim & Fit:
“Inmiddels is het meer dan een jaar geleden dat ik mij aanmeldde bij Sportcentrum VU voor de cursus Slim & Fit. Ik ben aan de slag gaan en heb mijzelf een jaar de tijd gegeven om zo’n 10 kg te verliezen (slowly but steady was mijn devies). Daarom is het leuk om te melden dat ik zo’n 10 kg heb verloren en dus mijn doel heb gehaald! Ik voel mij er prima bij en ik ben er erg blij mee. Mede dankzij jullie!! Thanks.”

Wat is Slim & Fit?

Slim & Fit bij Sportcentrum VU

Slim & Fit is een bundeling van krachten binnen Sportcentrum VU van de diëtist, een bewegingsdeskundige en ook een leefstijlcoach! De cursus duurt drie maanden en heeft als doel je te helpen om af te vallen.

Het begint met een eerste informatiebijeenkomst. Daarnaast zijn er twee interactieve groepsbijeenkomsten waarbij voeding en leefstijd aan bod komen. Verder krijg je standaard:

  • 4 individuele afspraken met de beweegcoach. We testen je op lichaamsbouwwaarden, bloeddruk, uithoudingsvermogen en beweegpatronen. Je krijgt een op maat gemaakt beweegprogramma uitgelegd met de nodige theoretische achtergrond en begeleiding.
  • 2 individuele afspraken met de diëtist. Met een professionele blik kijken we naar je voedingsgewoontes en mogelijke verbeterpunten.
  • 2 individuele afspraken met de leefstijlcoach. Je gaat aan de slag met je huidige gewoontes en gedrag en het bewust worden daarvan. We helpen je met het succesvol implementeren van nieuwe voedings- en beweeggewoontes.

Drie maanden na afloop is er nog een terugkomdag met het begeleidingsteam.

De cursus Slim & Fit is een totaalpakket. Bij inschrijving kies je voor deelname aan alle drie de onderdelen. Je kan je inschrijven door het invullen van het inschrijfformulier. We vragen een aanbetaling van 110 euro.

Het inschrijfformulier staat onderaan de pagina.

Tarieven

Kosten voor het diëtistendeel
Rond € 180,- (zit in de basisvergoeding van de zorgverzekering, hou wel rekening met je eigen risico).

Kosten voor de bewegings- + mentale begeleiding
– Studenten: € 195,-
– Medewerkers en alumni: € 215,-
– Overig: € 235,-

Dit is inclusief een all-in 3 maandenabonnement (alle tijden), vier personal trainingen met de bewegingsdeskundige en drie bijeenkomsten met de leefstijlcoach. We vragen een aanbetaling van 110 euro bij inschrijving.
Het is ook mogelijk om met een all-in jaarabonnement deel te nemen aan Slim & Fit. Je betaalt dan bovenop dit abonnement nog € 110,- extra.

Naast het standaardpakket is extra begeleiding mogelijk tegen betaling. Vraag hiernaar bij het begeleidingsteam.

Periode en data

De eerstvolgende Slim & Fit cursus begint op donderdag 17 januari 2019. De deadline voor inschrijving is 9 januari 2019. De cursus gaat door bij een minimaal aantal deelnemers van 6 personen. Op 10 januari laten we aan alle ingeschreven personen weten of de cursus doorgaat.

1e Introductiebijeenkomst op donderdag 17 januari 2019 van 19.30 – 21.00 uur
– kennismaking
– korte theoretische inleiding per onderdeel
– onderdeel “Motivatie”
– afspraken maken voor de individuele maken voor het eerste individuele voedingsconsult en het eerste consult met de leefstijlcoach.

2 interactieve groepsbijeenkomsten op zaterdag 19 januari en op zaterdag 2 februari van 13.30 – 16.00 uur.

Terugkombijeenkomst is op donderdag 11 juli om 19.30 uur.

Locatie

Uilenstede (Uilenstede 100, Amstelveen)

Meer informatie

Mariëlle Spekreijse – m.spekreijse@vu.nl.

Aanmeldformulier Slim & Fit cursus

  • Bent u op dit moment lid van Sportcentrum VU? Of bent u eerder lid geweest van Sportcentrum VU? Dan geldt voor jou 'Ik ben wel (eerder) ingeschreven (geweest) bij Sportcentrum VU.' Vervolgens is voor ons van belang om te weten of je online eerder een product via mijn.sportcentrumvu.nl heeft gekocht.

Nieuwsbrief ontvangen?

Vul hier je e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Copyright © 2018 - Vrije Universiteit Amsterdam / Disclaimer / Privacy Statement