Gratis videogesprek over Beweging in Leefstijl

Juist in deze tijd is goede zelfzorg belangrijk om te werken aan preventie van ziekte en optimalisatie van gezondheid, oftewel Vitaliteit!

Beweging is een essentieel onderdeel van een gezonde leefstijl, waarin ook ontspanning, slaap, voeding en mindset belangrijke pijlers zijn. Breng je leefstijl in beweging en ervaar waar er op het gebied van zelfzorg winst valt te behalen in jouw gezondheidsmanagement.

Wil jij informatie over hoe je door middel van kleine stapjes je immuunsysteem kan versterken, gezond kan afvallen, je autonome zenuwstelsel kan versterken, meer energie kan ervaren of een sterker brein krijgen en lekkerder in je vel zitten?

Sportcentrum VU biedt je tijdens de lockdown een gratis video gesprek aan over Beweging in Leefstijl.

De Sportcentrum VU Beweging in Leefstijltraining wordt gegeven door Mariëlle Spekreijse. Zij is afgestudeerd Bewegingswetenschapper aan de VU met als hoofdrichting Gezondheidskunde en nevenrichting Psychologie. Na haar studie geeft zij inmiddels al ruim 25 jaar trainingen/advies op het gebied van sport en bewegen en gezondheid, met specialisatie tennis en fitness in de breedste zin van het woord. De afgelopen 5 jaar ligt de focus steeds meer op een totaalbenadering van gezondheid en vitaliteit, waarbij ontspanning, slaap, voeding en mindset net zo belangrijk zijn als beweging. Dit heeft inmiddels geresulteerd in het afronden van de Oersterk Coach Opleiding van Richard de Leth (afgestudeerd arts aan de VU).

Interesse?

Stuur een mail naar m.spekreijse@vu.nl . Mariëlle neemt zsm contact met je op over een dag + tijdstip. De gesprekken vinden plaats via Zoom of whatsapp videobellen en duren 30-60 minuten.

NB. Je mag ook een gesprekje aanvragen om gewoon even lekker van je af te kletsen

Wil je na dit eerste gesprek verdere begeleiding op het gebied van Beweging en Leefstijl? Met outdoor Personal Trainingen en persoonlijke Zoom gesprekken ter onderbouwing van de gegeven leefstijladviezen, kom je steeds dichter bij jouw eigen gestelde doelen!

SPECIAAL CORONA AANBOD: 3 gecombineerde sessies (Zoom gesprekken & personal training sessies) voor 50,-

Nieuwsbrief ontvangen?

Vul hier je e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Copyright © 2021 - Vrije Universiteit Amsterdam