NewU App al geprobeerd?

Lekker in je vel zitten, gezonder eten, beter slapen of meer bewegen? Wil jij gezonde gewoonten opbouwen op een leuke, makkelijke en effectieve manier?

Twee studenten bewegingswetenschappen van de Vrije Universiteit hebben een unieke gezondheidsapplicatie gebouwd, genaamd NewU. NewU helpt met het opbouwen van gezonde gewoonten door het combineren van de nieuwste wetenschap over gezondheid met technologie.

De NewU App is ontwikkeld met als missie om de meest verfijnde gezondheidsapplicatie wereldwijd te bouwen. Door middel van een uniek model gericht op je niveau, interesses en wensen kun je aan de slag met gepersonaliseerde uitdagingen.

De app combineert verschillende motivatietheorieën, gewoontevorming technieken en nudges om jouw leefstijl te verbeteren. In de app kan je werken aan een gezond voedingspatroon, meer bewegen en sporten zowel thuis als in de sportschool, vergroten van je mentaal welzijn, verbeteren van slaapkwaliteit en stoppen met roken. 

Dus wil je op een leuke, gemakkelijke en effectieve wijze werken aan je gezondheid? Download NewU gratis via www.newu-app.io/svu

Nieuwsbrief ontvangen?

Vul hier je e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Copyright © 2021 - Vrije Universiteit Amsterdam