Sportcentrum VU gaat partnership aan met Decathlon

Wij zijn trots om te melden dat Sportcentrum VU en Decathlon partners van elkaar zijn geworden. Op 18 april 2019 hebben beide partijen een overeenkomst ondertekend, om een duurzame samenwerking met elkaar te beginnen. Waarom een samenwerking, vraag je je af? Nou, dat ligt eigenlijk heel erg voor de hand!

Decathlon en Sportcentrum VU bieden allebei de gelegenheid aan om verschillende sporten te beoefenen. Van fitness tot basketbal, en van volleybal tot badminton! Of je nou net begint met sporten, of al heel ervaren bent, bij Sportcentrum VU kun je altijd terecht! En met de kleding en schoenen van Decathlon, ben je helemaal klaar om te gaan sporten!

Deze samenwerking is dus voornamelijk bedoeld om het sporten nog makkelijker en toegankelijker te maken voor de leden van Sportcentrum VU. Dit gaat zich de komende maanden vormgeven. Decathlon gaat onder andere Sportcentrum VU ondersteunen met haar sportactiviteiten en evenementen, zoals de Open Dag en de VU Polderloop. Wil je meer weten over het assortiment van Decathlon? Kijk dan even op sportcentrumvu.nl/partnership

Nieuwsbrief ontvangen?

Vul hier je e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Copyright © 2020 - Vrije Universiteit Amsterdam