SSVU - Sportraad

BESTUUR BIJ SSVU

Wil jij je volgend jaar gaan inzetten voor studentensport van de VU? Mail dan nu naar info@studentensport.nl of kom langs!

Studentensport VU (SSVU) is de overkoepelende organisatie voor studentensport van de VU.

OVERKOEPELING

SSVU sportraad

SSVU Bestuur 2017-2018 – van links naar rechts: Raymond, Ilse, Cheryl, Josine

De term overkoepeling staat voor alle sportfaciliteiten die de VU aanbiedt. Dit zijn het Sportcentrum VU (op Uilenstede en op de VU-campus), de verenigingen aangesloten bij SSVU en de fitness/groepsles sporters. Hierbij is fysiek contact met alle partijen van belang, de SSVU is veel te vinden op het Sportcentrum VU en gaat daarnaast ook langs bij de verenigingen.

Verder is de SSVU aangesloten bij Studentensport Nederland (SSN). Door landelijke contacten met sportraden van Nederland zijn wij op de hoogte van grote nationale ontwikkelingen binnen de studentensport.

BELANGENBEHARTIGING

SSVU komt op voor de belangen van sporters die gebruik maken van de sportfaciliteiten van de VU. Om dit iets concreter te maken; wanneer sporters vragen of opmerkingen hebben over VU faciliteiten (verenigingen, Sportcentrum VU of losse evenementen) kunnen zij bij de SSVU aankloppen voor hulp en advies. Er is daarom ook een nauwe samenwerking met de directie en medewerkers van Sportcentrum VU waar de kwaliteit van studentensport hoog in het vaandel staat.

TOEGANKELIJKHEID

We streven naar een ruim sportaanbod voor studenten. Daarnaast regelt de SSVU deelnames aan grote (nationale) sportevenementen zoals de Batavierenrace, Nederlands Studenten Kampioenschappen (NSK’s) en het Groot Nederlands Studenten Kampioenschap (GNSK). Ook op kleinere schaal zijn er leuke uitjes en activiteiten die de SSVU organiseert.

VACATURES

Op dit moment zijn er geen openstaande vacatures voor bestuursfuncties bij Studentensport VU, maar is het sportcentrum nog wel op zoek naar enthousiaste medewerkers voor het promotieteam. 

www.studentensportvu.nl
info@studentensportvu.nl

Nieuwsbrief ontvangen?

Vul hier je e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Copyright © 2021 - Vrije Universiteit Amsterdam