Tafeltennis

Ben je op zoek naar een nieuwe en uitdagende sport? Wil je die graag combineren met een hoop gezelligheid? Dan is AMVJ Tafeltennis misschien wel de goede plek voor jou! AMVJ Tafeltennis organiseert tafeltennislessen bij Sportcentrum VU.

Rooster

dinsdag 19 februari 2019

Tijdstip Sport Trainer Locatie Beschikbaarheid
18:00 - 19:00 Tafeltennis (1/3 hal) David Sporthal 2 Reserveren niet nodig

Onze abonnementen

All-in 12 maanden

vanaf € 225,00
Word Lid Meer info

All-in 6 maanden

vanaf € 130,00
Word Lid Meer info

All-in 1 maand

vanaf € 35,00
Word Lid Meer info

Daluren All-in 12 maanden

vanaf € 135,00
Word Lid Meer info

Daluren All-in 6 maanden

vanaf € 80,00
Word Lid Meer info

Daluren All-in 3 maanden

vanaf € 55,00
Word Lid Meer info


TAFELTENNIS BIJ SPORTCENTRUM VU

LEER TAFELTENNISEN BIJ AMVJ

Tafeltennissen bij de tafeltennisvereniging AMVJ is natuurlijk niet hetzelfde als eventjes een bal slaan op de camping. AMVJ zit in Amstelveen en bij hun leer je alle slagen, services en effecten wat je bij het tafeltennis nodig hebt. AMVJ organiseert trainingen bij Sportcentrum VU in Amstelveen op Uilenstede elke dinsdagavond, ze leren jou alle technieken die je tegenwoordig bij het tafeltennis nodig hebt. Voor de fanatiekelingen zijn er bij AMVJ de hele week door onbeperkte mogelijkheden om zelf met je clubgenoten een bal te slaan.

Als je denkt dat tafeltennis bij je past, kan je je altijd inschrijven voor de regionale tafeltenniscompetitie! AMVJ heeft op dit moment een aantal teams op verschillende niveaus waar je je kan bij aansluiten. Je mag ook zelf een team vormen! (Minimaal 3 mensen in een team). Voor mensen die denken dat ze niet moe genoeg worden van een potje pingpong. AMVJ daagt je bij deze uit om een keer langs te komen, want we garanderen je dat je binnen korte tijd staat te hijgen. Als je dan na afloop geen bal meer kan zien, nodigen we je uit voor een drankje aan de bar!

Iedereen is welkom bij tafeltennis!

TRAININGSTIJDEN

Geïnteresseerden kunnen vanaf begin september terecht op dinsdagavond tussen 18:00 tot 19:00 uur op Uilenstede in Amstelveen bij Sportcentrum VU om te kijken wat je van onze mooie sport vindt! Je krijgt dan training van een gediplomeerde trainer, en er zijn altijd voldoende batjes en balletjes aanwezig. Met een all-in lidmaatschap bij Sportcentrum VU kan je zonder extra kosten meedoen met de lessen.

Meer over AMVJ Tafeltennis vind je op www.amvj-tafeltennis.nl. Voor verdere vragen of contact over de lessen bij Sportcentrum VU of over AMVJ kan je David de Gilder mailen of bellen via d.degilder@gmail.com, 06-23244908.

GRATIS PROEFTRAINING

Een keer een training uitproberen? Dat kan! Voor nieuwe leden is het mogelijk om ons gehele sportaanbod in Amsterdam en Amstelveen één dag gratis uit te proberen. Dus doe een keer mee met een proefles of training! Meld je hiervoor aan bij de balie van ons sportcentrum op Uilenstede. Maximaal één gratis dagpas per persoon.

Delen via    Facebook Twitter Google+ Pinterest

Nieuwsbrief ontvangen?

Vul hier je e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Copyright © 2019 - Vrije Universiteit Amsterdam