Tafeltennis

Heb je een vrije avond en zin in een uitdagende sport? Wil je die graag combineren met een hoop gezelligheid? Kom dan lekker een potje tafeltennissen bij Sportcentrum VU.

Rooster

dinsdag 3 september 2019

Tijdstip Sport Trainer Locatie Beschikbaarheid
18:00 - 19:00 Tafeltennis, vrij spelen (1/3) David Sporthal 2 Reserveren niet nodig

Onze abonnementen

All-in 12 maanden

vanaf € 225,00
Word Lid Meer info

All-in 6 maanden

vanaf € 130,00
Word Lid Meer info

All-in 1 maand

vanaf € 35,00
Word Lid Meer info

Daluren All-in 12 maanden

vanaf € 135,00
Word Lid Meer info

Daluren All-in 6 maanden

vanaf € 80,00
Word Lid Meer info

Daluren All-in 3 maanden

vanaf € 55,00
Word Lid Meer info


TAFELTENNIS BIJ SPORTCENTRUM VU

VRIJ TAFELTENNIS SPELEN

Écht competitief tafeltennissen is natuurlijk niet hetzelfde als eventjes een bal slaan op de camping. Denk bijvoorbeeld aan alle slagen, services en effecten die je bij tafeltennis gebruikt. Iedere dinsdagavond kan je bij Sportcentrum VU terecht om zelf met je technieken aan de slag te gaan. Dus organiseer zelf een kleine training, doe een mini-competitie en versla je vrienden met tafeltennis! Iedereen is welkom bij tafeltennis!

Als je wilt tafeltennissen op dinsdagavond, check je eerst hierboven in het rooster of het inderdaad vrij spelen tafeltennis is. Met een geldig abonnement kan je hieraan deelnemen. Deelnemers zetten zelf de tafel neer en nemen zelf de benodigde spullen, bijvoorbeeld batjes en ballen, mee.

GRATIS MEEDOEN

Een keer een avond uitproberen? Dat kan! Voor nieuwe leden is het mogelijk om ons gehele sportaanbod in Amsterdam en Amstelveen één dag gratis uit te proberen. Dus doe een keer mee met een proefles of training! Meld je hiervoor aan bij de balie van ons sportcentrum op Uilenstede. Maximaal één gratis dagpas per persoon.

Delen via    Facebook Twitter Google+ Pinterest

Nieuwsbrief ontvangen?

Vul hier je e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Copyright © 2019 - Vrije Universiteit Amsterdam