Tafeltennis

Ben je op zoek naar een nieuwe en uitdagende sport? Wil je die graag combineren met een hoop gezelligheid? Dan is AMVJ Tafeltennis misschien wel de goede plek voor jou! AMVJ Tafeltennis organiseert tafeltennislessen bij Sportcentrum VU.

Rooster

dinsdag 25 september 2018

Tijdstip Sport Trainer Locatie Beschikbaarheid
18:00 - 19:00 Tafeltennis (1/3 hal) David Sporthal 2 Reserveren niet nodig

Onze abonnementen

All-in 12 maanden

vanaf € 225,00
Word Lid Meer info

All-in 6 maanden

vanaf € 130,00
Word Lid Meer info

All-in 1 maand

vanaf € 35,00
Word Lid Meer info

Daluren All-in 12 maanden

vanaf € 135,00
Word Lid Meer info

Daluren All-in 6 maanden

vanaf € 80,00
Word Lid Meer info

Daluren All-in 3 maanden

vanaf € 55,00
Word Lid Meer info


Tafeltennissen bij AMVJ is natuurlijk niet hetzelfde als eventjes een bal slaan op de camping. Bij AMVJ leer je alle slagen, services en effecten waarmee je je tegenstander helemaal dol speelt. Alle technieken die een moderne tafeltennisser nodig heeft worden je bijgebracht bij de wekelijkse training. Voor de fanatiekelingen zijn er bij de vereniging de hele week door onbeperkte mogelijkheden om zelf met je clubgenoten een bal te slaan.

Als je op een gegeven moment denkt dat tafeltennis wel bij je past, kan je je ook altijd inschrijven voor de regionale tafeltenniscompetitie! AMVJ heeft op het moment een aantal teams op verschillende niveaus, waar je je bij kan aansluiten, maar je mag ook zelf een team vormen! (Minimaal 3 mensen in een team). Voor mensen die denken dat ze niet moe genoeg worden van een potje pingpong: wij bij AMVJ dagen je bij deze uit om een keer langs te komen, want we garanderen je dat je binnen korte tijd staat te hijgen. En als je dan na afloop van de training geen bal meer kan zien, nodigen we je uit voor een drankje aan de bar!

Geïnteresseerden kunnen vanaf begin september terecht op dinsdagavond tussen 18:00 tot 19:00 uur om te kijken wat je van onze mooie sport vindt! Je krijgt dan training van een gediplomeerde trainer, en er zijn altijd voldoende batjes en balletjes aanwezig. Met een all-in lidmaatschap bij Sportcentrum VU kan je zonder extra kosten meedoen met de lessen.

Meer over AMVJ Tafeltennis vind je op www.amvj-tafeltennis.nl. Voor verdere vragen of contact over de lessen bij Sportcentrum VU of over AMVJ kan je David de Gilder mailen of bellen via d.degilder@gmail.com, 06-23244908.

Delen via    Facebook Twitter Google+ Pinterest

Nieuwsbrief ontvangen?

Vul hier je e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Copyright © 2018 - Vrije Universiteit Amsterdam / Disclaimer / Privacy Statement