Broga

Yoga kennen we allemaal, maar Broga®?! Gebaseerd op yoga, maar dan minder zweverig. Het is al een hit in Londen, maar deze workout is nu ook in sportscholen in de Benelux een groot succes. Het is ontwikkeld door American Football professional Matt Miller. Hij zocht naar een unieke yoga-workout voor mannen. Om Broga® te mogen geven hebben onze docenten de Broga® Teacher trainingscursus gevolgd, zodat ook jij de ultieme Broga® workout kan ervaren!

Broga is yoga, maar dan minder zweverig!

Een fysiek intensieve training gericht op het verbeteren van flexibiliteit. Ook draagt het bij aan de opbouw van kracht, uithoudingsvermogen & mobiliteit.


BROGA BIJ SPORTCENTRUM VU

Broga staat nog niet zo lang op het programma van Sportcentrum VU op de VU campus in Amsterdam, maar deze groepsles is wel erg populair. Veel medewerkers en studenten van de VU doen mee met deze workout op onze locatie in Amsterdam. Deze lessen worden in of eind van de middag gegeven op dinsdag, woensdag en donderdag. Perfect om voor, tussen, na je college of werk aan mee te doen. Broga is dus de ideale manier om even op adem te komen na een lange dag werken of om alle lesstof goed te laten bezinken. Deze groepsles is geschikt voor elke leeftijd!

WAT IS BROGA?

Broga® is ontwikkeld op de mannelijke anatomie. Het is de yoga voor mannen. Broga® is een fysiek intensieve training gericht op het verbeteren van flexibiliteit. Ook draagt het bij aan de opbouw van kracht, uithoudingsvermogen & mobiliteit. Broga® is erop gericht om blessures te verminderen en het verbeteren van prestaties bij andere sporten. Denk daarbij aan sporten als hardlopen, crossfit, gewichtheffen en zwemmen.

Broga Amsterdam

Broga® bestaat uit 6 verschillende, unieke workouts, elk met het accent op een andere spiergroep. Nieuwe workouts worden voortdurend ontwikkeld, dus mocht je nóg meer willen weten over deze workout, kijk dan eens op de Facebook-pagina van Broga® NL of op de website van Broga®.

VERSCHIL MET YOGA

Bij Broga® ligt de nadruk op de kracht, energie en de uitdaging in de oefeningen. Bij deze les gaat het om het versterken van je core, hierdoor word je leniger, flexiber en meer ontspannen.

BENODIGDHEDEN

Het is van belang dat je comfortabele sportkleding draagt en je eigen sportmatje meeneemt. Schoenen zijn niet nodig, je voert de les uit op sokken of blote voeten. Verder is het aan te raden om een drinkflesje mee te nemen en een handdoek voor het zweten. Let op: Het gebruik van een handdoek is verplicht bij Sportcentrum VU, bij alle groepslessen en in de fitness.

Nieuwsbrief ontvangen?

Vul hier je e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Copyright © 2022 - Vrije Universiteit Amsterdam