Broga

Yoga kennen we allemaal, maar Broga®?! Het komt neer op yoga voor mannen én stoere vrouwen. Het is al een hit in Londen, maar deze workout is nu ook in sportscholen in de Benelux een groot succes. Het is ontwikkeld door American Football professional Matt Miller. Hij zocht naar een unieke yoga-workout voor mannen. Om Broga® te mogen geven hebben onze docenten de Broga® Teacher trainingscursus gevolgd, zodat ook jij de ultieme Broga® workout kan ervaren!

Rooster

dinsdag 18 december 2018

Tijdstip Sport Trainer Locatie Beschikbaarheid
12:00 - 13:00 Broga Mickey VU Campus Reserveren niet nodig

woensdag 19 december 2018

Tijdstip Sport Trainer Locatie Beschikbaarheid
17:00 - 18:00 Broga Mickey VU Campus Reserveren niet nodig

donderdag 20 december 2018

Tijdstip Sport Trainer Locatie Beschikbaarheid
12:00 - 13:00 Broga Mickey VU Campus Reserveren niet nodig

Onze abonnementen

All-in 12 maanden

vanaf € 225,00
Word Lid Meer info

All-in 6 maanden

vanaf € 130,00
Word Lid Meer info

All-in 1 maand

vanaf € 35,00
Word Lid Meer info

Daluren All-in 12 maanden

vanaf € 135,00
Word Lid Meer info

Daluren All-in 6 maanden

vanaf € 80,00
Word Lid Meer info

Daluren All-in 3 maanden

vanaf € 55,00
Word Lid Meer info

Broga voor mannen én stoere vrouwen.

Een fysiek intensieve training gericht op het verbeteren van flexibiliteit. Ook draagt het bij aan de opbouw van kracht, uithoudingsvermogen & mobiliteit.


BROGA BIJ SPORTCENTRUM VU

Broga staat nog niet zo lang op het programma van Sportcentrum VU op de VU campus in Amsterdam, maar deze groepsles is wel erg populair. Veel medewerkers en studenten van de VU doen mee met deze workout op onze locatie in Amsterdam. Deze lessen worden in of eind van de middag gegeven op dinsdag, woensdag en donderdag. Perfect om voor, tussen, na je college of werk aan mee te doen. Broga is dus de ideale manier om even op adem te komen na een lange dag werken of om alle lesstof goed te laten bezinken. Deze groepsles is geschikt voor elke leeftijd!

WAT IS BROGA?

Broga® is ontwikkeld op de mannelijke anatomie. Het is de yoga voor mannen. Broga® is een fysiek intensieve training gericht op het verbeteren van flexibiliteit. Ook draagt het bij aan de opbouw van kracht, uithoudingsvermogen & mobiliteit. Broga® is erop gericht om blessures te verminderen en het verbeteren van prestaties bij andere sporten. Denk daarbij aan sporten als hardlopen, crossfit, gewichtheffen en zwemmen.

Broga Amsterdam

Broga® bestaat uit 6 verschillende, unieke workouts, elk met het accent op een andere spiergroep. Nieuwe workouts worden voortdurend ontwikkeld, dus mocht je nóg meer willen weten over deze workout, kijk dan eens op de Facebook-pagina van Broga® NL of op de website van Broga®.

VERSCHIL MET YOGA

Bij Broga® ligt de nadruk op de kracht, energie en de uitdaging in de oefeningen. Bij deze les gaat het om het versterken van je core, hierdoor word je leniger, flexiber en meer ontspannen.

BENODIGDHEDEN

De matjes voor deze les zijn aanwezig in het Sportcentrum VU. Het is van belang dat je goede, ondersteunende indoorsportschoenen draagt en comfortabele sportkleding. Verder is het aan te raden om een drinkflesje mee te nemen en een handdoek voor het zweten. Let op: Het gebruik van een handdoek is verplicht bij Sportcentrum VU, bij alle groepslessen en in de fitness. Uiteraard ben je vrij om een eigen sportmatje mee te nemen.

GRATIS DAGPAS

Deze les uitproberen? Dat kan! Voor nieuwe leden is het mogelijk om een dag gratis ons sportaanbod in Amsterdam en Amstelveen uit te proberen. Dus doe een keer mee met een proefles! Meld je hiervoor aan bij de balie op één van onze twee locaties. Maximaal één dagpas per persoon.

Delen via    Facebook Twitter Google+ Pinterest

Nieuwsbrief ontvangen?

Vul hier je e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Copyright © 2018 - Vrije Universiteit Amsterdam / Disclaimer / Privacy Statement