Intensity

Intensity gaat terug naar de basis en gooit alle fitnessapparatuur overboord. Met beperkte middelen werken, maar met heel veel variatie en creativiteit. We combineren krachttraining, trainen met je eigen lichaamsgewicht, gymnastiek en hardlopen.

Wees bereid om minimaal 200% te geven, voor minder doen we het niet.

Intensity is niet voor niets het voornaamste kracht- en conditieprogramma van veel politie academies en militaire speciale eenheden. Dit lesprogramma is opgezet om zo snel mogelijk in topvorm te komen.

Rooster

dinsdag 29 september 2020

Tijdstip Sport Trainer Locatie Beschikbaarheid
17:45 - 18:30 Intensity (45 min) bring a mat Norbert Studio 3 Reserveren

donderdag 1 oktober 2020

Tijdstip Sport Trainer Locatie Beschikbaarheid
19:30 - 20:30 Intensity Sonja Studio 3 Reserveren

Onze abonnementen

All-in 12 maanden

vanaf
Word Lid Meer info

All-in 6 maanden

vanaf
Word Lid Meer info

All-in 1 maand

vanaf
Word Lid Meer info

Daluren All-in 12 maanden

vanaf
Word Lid Meer info

Daluren All-in 6 maanden

vanaf
Word Lid Meer info

Daluren All-in 3 maanden

vanaf
Word Lid Meer info

Intensity bij Sportcentrum VU

Wees bereid om minimaal 200% te geven, voor minder doen we het niet. Intensity is niet voor niets het voornaamste kracht- en conditieprogramma van veel politie academies en militaire speciale eenheden.


INTENSITY BIJ SPORTCENTRUM VU

Intensity gaat bij Sportcentrum VU op Uilenstede in Amstelveen terug naar de basis en gooit alle fitnessapparatuur overboord. Er wordt hier namelijk met beperkte middelen gewerkt, maar met heel veel variatie en creativiteit. Deze groepsles combineert krachttraining, trainen met je eigen lichaamsgewicht, gymnastiek en hardlopen. Intensity is namelijk een groepsles waar je echt helemaal tot het gaatje gaat. Hierdoor kom je zo snel mogelijk in topvorm. Deze groepsles vindt plaats op Uilenstede in Amstelveen in de studio’s.

Intensity Amsterdam

INTENSITY LESSEN

De lessen bestaan uit interval training, waarbij cardio-oefeningen en krachtoefeningen worden afgewisseld. De korte rustpauzes tussen de oefeningen door zijn precies genoeg om heel even op adem te komen, zodat je daarna weer vol door kan gaan. Je traint met je eigen lichaam, dus met je eigen lichaamsgewicht waarbij vetverbanding en weerstandstraining centraal staan. De lessen zijn heel gevarieerd en je maakt geen gebruik van gewichten of ingewikkelde danspasjes. Want op deze manier realiseer je spieropbouw, flexibiliteit en maximale verbranding van lichaamsvet.

BENODIGDHEDEN

De dumbbells, Dynabands en matjes voor deze les zijn aanwezig in de sportstudio’s op Uilenstede in Amstelveen. Het is van belang dat je goede, ondersteunende indoorsportschoenen draagt en comfortabele sportkleding. Verder is het aan te raden om een drinkflesje mee te nemen en een handdoek voor het zweten. Let op: Het gebruik van een handdoek is verplicht bij Sportcentrum VU, bij alle groepslessen en in de fitness. Uiteraard ben je vrij om een eigen sportmatje mee te nemen.

GRATIS DAGPAS

Deze les uitproberen? Dat kan! Voor nieuwe leden is het mogelijk om een dag gratis ons sportaanbod in Amsterdam en Amstelveen uit te proberen. Dus doe een keer mee met een proefles! Meld je hiervoor aan bij de balie op één van onze twee locaties. Maximaal één gratis dagpas per persoon.

Delen via    Facebook Twitter Google+ Pinterest

Nieuwsbrief ontvangen?

Vul hier je e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Copyright © 2020 - Vrije Universiteit Amsterdam