Spin & Shape

Uniek bij Sportcentrum VU! Spin & Shape is een pittige en gevarieerde training voor iedereen. Spinning, bodypump, buikspiersessie en dynamische blokken met gewichten en circuittraining worden gecombineerd tot een energieke, afwisselende les. Weinig springen, geen choreografie, wel lekker op goede muziek met elkaar sporten. Veel studenten zijn inmiddels verslaafd geraakt aan deze unieke training.

Onze abonnementen

All-in 12 maanden

vanaf € 225,00
Word Lid Meer info

All-in 6 maanden

vanaf € 130,00
Word Lid Meer info

All-in 1 maand

vanaf € 35,00
Word Lid Meer info

Daluren All-in 12 maanden

vanaf € 135,00
Word Lid Meer info

Daluren All-in 6 maanden

vanaf € 80,00
Word Lid Meer info

Daluren All-in 3 maanden

vanaf € 55,00
Word Lid Meer info

Spin & Shape bij Sportcentrum VU

De lessen Spin & Shape zijn uniek en alleen te volgen bij Sportcentrum VU! De combinatie van spinning met een complete workout op de vloer is intensief en ontzettend leuk.


SPIN & SHAPE BIJ SPORTCENTRUM VU

In Amstelveen bij Sportcentrum VU kan je Spin & Shape volgen. Deze pittige en gevarieerde training voor iedereen waarbij spinning, bodypump, buikspiersessie en dynamische blokken met gewichtjes en circuittraining worden gecombineerd. Deze groepsles is voor iedereen te volgen.

SPIN & SHAPE LESSEN

De lessen Spin & Shape zijn uniek en alleen te volgen bij Sportcentrum VU! Deze lessen vinden altijd plaats in de studio’s van Sportcentrum VU in Amstelveen op Uilenstede. De combinatie van spinning met een complete workout op de vloer is intensief en ontzettend leuk. De les begint met een warming up waarna het spinning-gedeelte van start gaat. Net als in een spinningles worden sprints, klimmen, staand en zittend fietsen afgewisseld. De intensiteit kun je zelf bepalen door middel van de weerstandsknop op je fiets. Na het spinning-deel volgt het tweede gedeelte met buikspiersessies, oefeningen met gewichten en Pump met barbells waardoor de les een totale workout wordt.

BENODIGDHEDEN

Spin & Shape Amsterdam

De spinningfietsen, barbells, dumbbells, tubes en matjes zijn aanwezig in de sportstudio van Sportcentrum VU. Voor deze les is het van belang dat je goede, ondersteunende indoorsportschoenen draagt of fietsschoenen met een kliksysteem (spd) en comfortabele sportkleding. Een fietsbroek met zeem is een aanrader. Uiteraard ben je vrij om je eigen sportmatje mee te brengen. Verder is het aan te raden om een drinkflesje mee te nemen en een handdoek voor het zweten. Let op: Het gebruik van een handdoek is verplicht bij Sportcentrum VU, bij alle groepslessen en in de fitness.

ONLINE LES RESERVEREN

Het is aan te raden om online te reserveren voor spin & shape, dan weet je zeker dat je een plekje hebt. Online reserveren kan vanaf 2 dagen van tevoren. Hiervoor ga je naar mijn.sportcentrumvu.nl. Na in te loggen (gebruik het e-mailadres dat bij Sportcentrum VU bekend is en vraag eventueel je wachtwoord op via ‘wachtwoord vergeten’) kan je onder het kopje ‘Reserveren’ de lessen vinden waarvoor gereserveerd kan worden. Nogmaals: reserveren kan vanaf 2 dagen van tevoren.

GRATIS DAGPAS

Deze les uitproberen? Dat kan! Voor nieuwe leden is het mogelijk om een dag gratis ons sportaanbod in Amsterdam en Amstelveen uit te proberen. Dus doe een keer mee met een proefles! Meld je hiervoor aan bij de balie op één van onze twee locaties. Maximaal één gratis dagpas per persoon.

 

Delen via    Facebook Twitter Google+ Pinterest

Nieuwsbrief ontvangen?

Vul hier je e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Copyright © 2020 - Vrije Universiteit Amsterdam