Thai Bo

Thai Bo is een groepsles geïnspireerd op vechtsporten en bevat technieken zoals schoppen en stoten. Het is een combinatie van fitness en oosterse vechtsport. Op het ritme van de muziek maak je schop- en stootbewegingen in een snel tempo. Het is een full body workout. Het bevordert je uithoudingsvermogen en behendigheid. Er is geen fysiek contact onderling tijdens de les.

Rooster

Week 51

maandag 17 december 2018

Tijdstip Sport Trainer Locatie Beschikbaarheid
19:30 - 20:30 Thai Bo Marcia Studio 2 Reserveren niet nodig

Onze abonnementen

All-in 12 maanden

vanaf € 225,00
Word Lid Meer info

All-in 6 maanden

vanaf € 130,00
Word Lid Meer info

All-in 1 maand

vanaf € 35,00
Word Lid Meer info

Daluren All-in 12 maanden

vanaf € 135,00
Word Lid Meer info

Daluren All-in 6 maanden

vanaf € 80,00
Word Lid Meer info

Daluren All-in 3 maanden

vanaf € 55,00
Word Lid Meer info


THAI BO BIJ SPORTCENTRUM VU

Bij Sportcentrum VU in Amstelveen op Uilenstede is er nu de groepsles Thai Bo. Deze groepsles vindt plaats in de onlangs vernieuwde studio’s van Sportcentrum VU. Reserveren voor deze groepsles is niet nodig. Thai Bo is een groepsles geïnspireerd op vechtsporten en bevat technieken zoals schoppen en stoten. Het is een combinatie van fitness en oosterse vechtsport. Op het ritme van de muziek maak je schop- en stootbewegingen in een snel tempo. Het is een full body workout, het voordeel is dat je spiergroepen erg goed leren samenwerken. Ook bevordert het je uithoudingsvermogen en behendigheid. Er is geen fysiek contact onderling tijdens de les. Daardoor is deze groepsles geschikt voor iedereen!

THAI BO LESSEN

Deze groepsles is nieuw toegevoegd aan ons sportprogramma. Eigenlijk is het terug van weggeweest, want vroeger (rond 2000) was deze les razend populair. De rage was echter van korte duur. Echter vroegen steeds meer leden om een comeback. Vandaar dat Thai Bo terug is van weggeweest! Iedereen kan meedoen met Thai Bo. Je hebt er geen specifieke sportervaring voor nodig. Elke maandagavond is de Thai Bo groepsles in één van de studio’s.

BENODIGDHEDEN

Het is van belang dat je goede, ondersteunende indoorsportschoenen draagt en comfortabele sportkleding. Verder is het aan te raden om een drinkflesje mee te nemen en een handdoek voor het zweten. Het gebruik van een handdoek is verplicht. Let op: Het gebruik van een handdoek is verplicht bij Sportcentrum VU, bij alle groepslessen en in de fitness.

GRATIS DAGPAS

Deze les uitproberen? Dat kan! Voor nieuwe leden is het mogelijk om een dag gratis ons sportaanbod in Amsterdam en Amstelveen uit te proberen. Dus doe een keer mee met een proefles! Meld je hiervoor aan bij de balie op één van onze twee locaties. Maximaal één gratis dagpas per persoon.

Delen via    Facebook Twitter Google+ Pinterest

Nieuwsbrief ontvangen?

Vul hier je e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Copyright © 2018 - Vrije Universiteit Amsterdam / Disclaimer / Privacy Statement