BBBB

Het trainen van billen, benen, borst en buik. Dat is waar BBBB voor staat. Deze groepsles richt zich op het sterker maken van deze spiergroepen door verschillende oefeningen op muziek. Sporters van elk niveau kunnen deelnemen aan deze les. Door het gebruik van verschillende gewichtjes, de Dynaband én je eigen lichaamsgewicht kun je de intensiteit van je workout zelf bepalen.

Rooster

dinsdag 16 oktober 2018

Tijdstip Sport Trainer Locatie Beschikbaarheid
20:00 - 21:00 BBBB Marcia Studio 3 Reserveren niet nodig

woensdag 17 oktober 2018

Tijdstip Sport Trainer Locatie Beschikbaarheid
12:30 - 13:00 BBBB (30 min) Jolanda Studio 2 Reserveren niet nodig
20:30 - 21:30 BBBB Tamar Studio 3 Reserveren niet nodig

donderdag 18 oktober 2018

Tijdstip Sport Trainer Locatie Beschikbaarheid
12:00 - 13:00 BBBB Jolanda Studio 2 Reserveren niet nodig

vrijdag 19 oktober 2018

Tijdstip Sport Trainer Locatie Beschikbaarheid
18:00 - 19:00 BBBB Tamar Studio 3 Reserveren niet nodig

Onze abonnementen

All-in 12 maanden

vanaf € 225,00
Word Lid Meer info

All-in 6 maanden

vanaf € 130,00
Word Lid Meer info

All-in 1 maand

vanaf € 35,00
Word Lid Meer info

Daluren All-in 12 maanden

vanaf € 135,00
Word Lid Meer info

Daluren All-in 6 maanden

vanaf € 80,00
Word Lid Meer info

Daluren All-in 3 maanden

vanaf € 55,00
Word Lid Meer info

BBBB bij Sportcentrum VU

Buik, billen, benen en borst, ofwel BBBB! Een intensieve maar toegankelijke workout voor elk niveau. Tijdens de workout is er veel aandacht voor de uitvoering, zodat jij het optimale resultaat uit de les haalt.


BBBB bij Sportcentrum VU

BBBB is een intensieve, maar toegankelijke groepsles waarbij de nadruk ligt op het trainen van de buik-, bil-, been- en borstspieren. Na de warming-up van ongeveer 10 minuten volgen spierversterkende oefeningen op de maat van een lekker muziekje. Denk hierbij aan oefeningen zoals lunges en squats. Bij de oefeningen worden ook vaak (enkel)gewichtjes, dynabands of elastieken gebruikt.  Tijdens de workout is er veel aandacht voor de uitvoering, zodat jij het optimale resultaat uit de les haalt.

BBBB-lessen

BBBB bij Sportcentrum VU

De lessen beginnen altijd met een warming-up van tien minuten waarbij de hartslag omhoog gebracht wordt en je spieren wakker en warm worden. Het doel van de les is het ontwikkelen en sterker maken van je spieren en werken aan je conditie. Door gebruik te maken van materialen zoals dumbbells en Dynabands (elastiek) werk je aan kracht, lenigheid, souplesse en balans. Je voegt hiermee weerstand toe aan je workout, dus elke oefening wordt een grotere uitdaging.

De combinatie met cardio-oefeningen zorgt ervoor dat je hartslag gedurende workout hoger wordt en je je lichaam een boost geeft om extra calorieën te verbanden.

De BBBB-lessen worden gegeven door gecertificeerde instructeurs of instructrices, zijn variërend qua inhoud en worden gegeven op muziek. Iedere sporter ongeacht niveau of leeftijd kan deelnemen, de intensiteit van je workout bepaal je zelf!

Benodigdheden

De dumbbells, Dynabands en matjes voor deze les zijn aanwezig in de sportstudio’s van Sportcentrum VU. Het is van belang dat je goede, ondersteunende indoorsportschoenen draagt en comfortabele sportkleding. Verder raden we je aan een drinkflesje mee te nemen en een handdoek voor het zweten. Uiteraard ben je vrij om een eigen sportmatje mee te nemen.Let op: Het gebruik van een handdoek is verplicht bij Sportcentrum VU, bij alle groepslessen en in de fitness. Uiteraard ben je vrij om een eigen sportmatje mee te nemen.

Gratis dagpas  

Deze les uitproberen? Dat kan! Voor nieuwe leden is het mogelijk om een dag gratis ons sportaanbod uit te proberen. Dus doe een keer mee met een proefles! Meld je hiervoor aan bij de balie op één van onze twee locaties. Maximaal 1 gratis dagpas per persoon.

Delen via    Facebook Twitter Google+ Pinterest

Nieuwsbrief ontvangen?

Vul hier je e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Copyright © 2018 - Vrije Universiteit Amsterdam / Disclaimer / Privacy Statement