Bodyshape

Bodyshape is een simpele en doeltreffende workout voor het hele lichaam. In deze groepsles train je conditie op het ritme van de muziek en met de nadruk op spierversterkende oefeningen. Daarbij wordt ook gebruik gemaakt van materialen om de weerstand te vergroten, zoals dumbbells en de Dynaband (elastiek). Je werkt hiermee aan je spierkracht en je uithoudingsvermogen. Ook de kracht en de lenigheid nemen toe.

Het is geschikt voor iedereen die op muziek wil bewegen. Een simpele en doeltreffende workout voor het hele lichaam, zonder ingewikkelde choreografie maar wel met springmomenten.

Rooster

dinsdag 20 november 2018

Tijdstip Sport Trainer Locatie Beschikbaarheid
17:00 - 18:00 Bodyshape Judith Studio 3 Reserveren niet nodig

zondag 25 november 2018

Tijdstip Sport Trainer Locatie Beschikbaarheid
16:00 - 17:00 Bodyshape Jolanda Studio 3 Reserveren niet nodig

Onze abonnementen

All-in 12 maanden

vanaf € 225,00
Word Lid Meer info

All-in 6 maanden

vanaf € 130,00
Word Lid Meer info

All-in 1 maand

vanaf € 35,00
Word Lid Meer info

Daluren All-in 12 maanden

vanaf € 135,00
Word Lid Meer info

Daluren All-in 6 maanden

vanaf € 80,00
Word Lid Meer info

Daluren All-in 3 maanden

vanaf € 55,00
Word Lid Meer info

Bodyshape bij Sportcentrum VU

Iedereen kan meedoen met de groepsles Bodyshape bij Sportcentrm VU. Je hebt er geen enkele sportervaring voor nodig. Het is een laagdrempelige les waarin je op het ritme van de muziek werkt aan je conditie, kracht en lenigheid.


BODYSHAPE BIJ SPORTCENTRUM VU

Bij Bodyshape train je je conditie op het ritme van de muziek en met de nadruk op spierversterkende oefeningen. Daarbij wordt ook gebruik gemaakt van materialen om de weerstand te vergroten, zoals gewichtjes en elastieken. De groepslessen worden gehouden in de studio’s op Uilenstede in Amstelveen bij Sportcentrum VU.

Bodyshape bij Sportcentrum VU

Bodyshape lessen

Iedereen kan meedoen met de groepsles Bodyshape bij Sportcentrum VU in Amstelveen. Je hebt er geen enkele sportervaring voor nodig. Het is een laagdrempelige les. De gewichten zijn aan te passen aan ieders niveau. Als je meer ervaring en kracht hebt, pak je wat zwaardere gewichten. Zo blijft het een aantrekkelijke groepsles voor iedereen.

Benodigdheden

In de sportstudio’s van Sportcentrum VU zijn de dumbbells, Dynabands en matjes voor deze les aanwezig. Het is van belang dat je goede, ondersteunende indoorsportschoenen draagt en comfortabele sportkleding. Verder raden we je aan een drinkflesje mee te nemen en een handdoek voor het zweten. Let op: Het gebruik van een handdoek is verplicht bij Sportcentrum VU, bij alle groepslessen en in de fitness. Uiteraard ben je vrij om een eigen sportmatje mee te nemen.

Gratis dagpas

Deze les uitproberen? Dat kan! Voor nieuwe leden is het mogelijk om een dag gratis ons sportaanbod in Amsterdam en Amstelveen uit te proberen. Dus doe een keer mee met een proefles! Meld je hiervoor aan bij de balie op één van onze twee locaties. Maximaal één gratis dagpas per persoon.

Delen via    Facebook Twitter Google+ Pinterest

Nieuwsbrief ontvangen?

Vul hier je e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Copyright © 2018 - Vrije Universiteit Amsterdam / Disclaimer / Privacy Statement