Bootcamp

Bootcamp, ouderwets buitenspelen, en dan nog met een doel ook! Lekker buiten trainen in de zon (of regen). Alleen voor echte doorzetters! Wellicht denk je bij bootcamp training aan militaire afstraffingen… Dat is bij onze bootcamps gelukkig niet het geval. De oefeningen zijn op ieder niveau aan te passen, dus wees niet bang en doe een keer mee!

Rooster

woensdag 20 juni 2018

Tijdstip Sport Trainer Locatie Beschikbaarheid
18:00 - 19:00 Bootcamp Michael The Hangout

Onze abonnementen

All-in 12 maanden

vanaf € 225,00
Word Lid Meer info

All-in 6 maanden

vanaf € 130,00
Word Lid Meer info

All-in 1 maand

vanaf € 35,00
Word Lid Meer info

Daluren All-in 12 maanden 2017

vanaf € 135,00
Word Lid Meer info

Daluren All-in 6 maand 2017

vanaf € 80,00
Word Lid Meer info

Daluren All-in 3 maand 2017

vanaf € 55,00
Word Lid Meer info

Bootcamp bij Sportcentrum VU

Een training bestaat uit hardlopen, interval en fitnessoefeningen. Allemaal buiten. Frisse lucht en het geluid van vogeltjes op de achtergrond, we zitten al vaak genoeg binnen! Een geweldige training in de buitenlucht.


Bootcamp bij Sportcentrum VU

Ouderwets buitenspelen!

Wat is bootcamp?

Deze trainingsvorm ontstond begin deze eeuw in de Verenigde Staten. Bootcamp betekent letterlijk trainingskamp. Deze cardiovasculaire en spierverstevigende full body workout is voor mannen en vrouwen op alle fitnessniveaus toegankelijk. Je traint je conditie, kracht, flexibiliteit en explosiviteit in één training. Een perfecte workout dus.

Niet voor niets is deze training ontzettend populair in Nederland. Zeker in de warmere maanden is het ideaal. Je traint lekker buiten, in plaats van in een warme, benauwde zaal. Beoefen je een teamsport en wil je ook graag buiten het seizoen in shape blijven? Ook dan is bootcamp een zeer geschikte training. Op een leuke manier fit blijven en straks helemaal klaar voor het competitie seizoen.

Een training bestaat uit hardlopen, interval en fitnessoefeningen. Zoals gezegd doen we dat allemaal buiten! Een geweldige training in de buitenlucht, back to basic.

Bootcamp bij Sportcentrum VU

Bootcamp bij Sportcentrum VU

Groepslessen in de buitenlucht

Deze groepsles biedt Sportcentrum VU alleen aan in de warmere maanden van het jaar. Vanaf april tot juli en in september en oktober. Gedurende het zomerrooster (augustus) worden geen bootcamp-lessen gegeven.  Alle deelnemers verzamelen op het binnenpleintje van locatie Uilenstede. De trainer neemt je dan mee op pad. Trek dus vooral je buitensportschoenen aan. Pas ook je kleding aan op het weer. Waar je naartoe gaat is iedere keer weer een verrassing.

Wil je zeker zijn dat er in de betreffende maand lessen gegeven worden? Check dan het lesrooster.
In de maanden waarin geen bootcamp gegeven wordt, kun je natuurlijk ook binnen meedoen met een groepsles. Met de Total workout lessen heb je de perfecte voorbereiding op de bootcamp te pakken.

Gratis dagpas 

Deze les uitproberen? Dat kan! Voor nieuwe leden is het mogelijk om een dag gratis ons sportaanbod uit te proberen. Dus doe een keer mee met een proefles! Meld je hiervoor aan bij de balie op de locatie van Sportcentrum VU op Uilenstede. Maximaal 1 gratis dagpas per persoon.

Delen via    Facebook Twitter Google+ Pinterest

Nieuwsbrief ontvangen?

Vul hier je e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Copyright © 2018 - Vrije Universiteit Amsterdam / Disclaimer / Privacy Statement