Broga

Yoga kennen we allemaal, maar Broga®?! Het komt neer op yoga voor mannen én stoere vrouwen. Het is al een hit in Londen, maar deze workout is nu ook in sportscholen in de Benelux een groot succes. Het is ontwikkeld door American Football professional Matt Miller. Hij zocht naar een unieke yoga-workout voor mannen. Om Broga® te mogen geven hebben onze docenten de Broga® Teacher trainingscursus gevolgd, zodat ook jij de ultieme Broga® workout kan ervaren!

Rooster

dinsdag 16 oktober 2018

Tijdstip Sport Trainer Locatie Beschikbaarheid
12:00 - 13:00 Broga Mickey VU Campus Reserveren niet nodig

woensdag 17 oktober 2018

Tijdstip Sport Trainer Locatie Beschikbaarheid
17:00 - 18:00 Broga Mickey VU Campus Reserveren niet nodig

donderdag 18 oktober 2018

Tijdstip Sport Trainer Locatie Beschikbaarheid
12:00 - 13:00 Broga Mickey VU Campus Reserveren niet nodig

Onze abonnementen

All-in 12 maanden

vanaf € 225,00
Word Lid Meer info

All-in 6 maanden

vanaf € 130,00
Word Lid Meer info

All-in 1 maand

vanaf € 35,00
Word Lid Meer info

Daluren All-in 12 maanden

vanaf € 135,00
Word Lid Meer info

Daluren All-in 6 maanden

vanaf € 80,00
Word Lid Meer info

Daluren All-in 3 maanden

vanaf € 55,00
Word Lid Meer info

Broga voor mannen én stoere vrouwen.

Een fysiek intensieve training gericht op het verbeteren van flexibiliteit. Ook draagt het bij aan de opbouw van kracht, uithoudingsvermogen & mobiliteit.


Broga bij Sportcentrum VU

Wat is broga?

Broga® is ontwikkeld op de mannelijke anatomie. Het is een fysiek intensieve training gericht op het verbeteren van flexibiliteit. Ook draagt het bij aan de opbouw van kracht, uithoudingsvermogen & mobiliteit. Broga® is erop gericht om blessures te verminderen en het verbeteren van prestaties bij andere sporten. Denk daarbij aan sporten als hardlopen, crossfit, gewichtheffen en zwemmen.

Broga bij Sportcentrum VU

Broga® bestaat uit 6 verschillende, unieke workouts, elk met het accent op een andere spiergroep. Nieuwe workouts worden voortdurend ontwikkeld.
Mocht je nóg meer willen weten over deze workout, kijk dan eens op de Facebook-pagina van Broga® NL of op de website van Broga®.

Broga bij Sportcentrum VU

Deze groepsles staat nog niet zo lang op ons programma, maar is wel erg populair. Veel medewerkers en studenten van de VU doen mee met deze workout op onze locatie op de VU Campus. Die lessen worden gegeven op maandag, dinsdag en donderdag. Perfect om voor, tussen of na je college of werk aan mee te doen. Het is de ideale manier om even op adem te komen na een lange dag werken of alle lesstof goed te laten bezinken. Ook op locatie Uilenstede neem je deel aan deze les.

Gratis dagpas

Deze les uitproberen? Dat kan! Voor nieuwe leden is het mogelijk om een dag gratis ons sportaanbod uit te proberen. Dus doe een keer mee met een proefles! Meld je hiervoor aan bij de balie op één van onze twee locaties. Maximaal één dagpas per persoon.

 

Delen via    Facebook Twitter Google+ Pinterest

Nieuwsbrief ontvangen?

Vul hier je e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Copyright © 2018 - Vrije Universiteit Amsterdam / Disclaimer / Privacy Statement