Paaldansen

Paaldansen is een vorm van fitness, zonder zware gewichten of saaie loopbanden. Je kunt het thuis doen, in een sportschool, een dansschool of zelfs buiten. Het is een full body workout; elke spier in je lichaam wordt getraind, met name je core, armen en benen. Wie niet sterk is, zal sterk worden! Wees gewaarschuwd, want paaldansen is erg verslavend!

Rooster

dinsdag 16 oktober 2018

Tijdstip Sport Trainer Locatie Beschikbaarheid
19:00 - 20:00 Paaldansen Hilly Studio 2 Reserveren

woensdag 17 oktober 2018

Tijdstip Sport Trainer Locatie Beschikbaarheid
21:00 - 22:00 Paaldansen Sanne H. Studio 2 Reserveren

donderdag 18 oktober 2018

Tijdstip Sport Trainer Locatie Beschikbaarheid
19:30 - 20:30 Paaldansen Jeniffer Studio 2 Reserveren

Onze abonnementen

All-in 12 maanden

vanaf € 225,00
Word Lid Meer info

All-in 6 maanden

vanaf € 130,00
Word Lid Meer info

All-in 1 maand

vanaf € 35,00
Word Lid Meer info

Daluren All-in 12 maanden

vanaf € 135,00
Word Lid Meer info

Daluren All-in 6 maanden

vanaf € 80,00
Word Lid Meer info

Daluren All-in 3 maanden

vanaf € 55,00
Word Lid Meer info

Paaldansen bij Sportcentrum VU

Een full body workout; elke spier in je lichaam wordt getraind, met name je core, armen en benen. Wie niet sterk is, zal sterk worden!


Paaldansen bij Sportcentrum VU

Wat is paaldansen?

Paaldansen is een vorm van fitness, zonder zware gewichten of saaie loopbanden. Je kunt het thuis doen, in een sportschool, een dansschool of zelfs buiten. Er zijn veel verschillende vormen, zoals het uitdrukken van een lied tijdens de workout, polefitness (hardcore technieken), pole-art (gebruik paaldansen als een vorm van kunst) en floorwork (sensuele bewegingen op de vloer en rond de paal). Paaldansen is zeer intensief en kan worden gezien als een sport. Het wordt mogelijk  zelfs een Olympische sport! Er is namelijk bij het Olympisch Comité een verzoek ingediend om er een officiële sport van te maken.

Paaldansen is een full body workout; elke spier in je lichaam wordt getraind, maar met name je core, armen en benen. Wie niet sterk is, zal sterk worden! Ook soepelheid, coördinatie en balans zullen verbeteren en natuurlijk het uithoudingsvermogen niet te vergeten. Dit zijn slechts de fysieke voordelen; er zijn ook vele psychologische voordelen te noemen.

Veel paaldansers, ongeacht leeftijd of lichaamsvorm, zeggen dat ze in de beste vorm van hun leven zijn en zich nog nooit zo goed hebben gevoeld. Ongeacht je niveau, er is altijd een uitdaging en altijd een overwinning. Dat maakt paaldansen zo inspirerend en machtig.

Paaldansen bij Sportcentrum VU

Paaldans lessen

Paaldansen is een groepsles bij Sportcentrum VU. Deze les is altijd erg gewild en dus vrij snel vol. Als je zeker wilt zijn van een plekje is het aan te bevelen om te reserveren. Je kan op de dag zelf bij de balie reserveren of vanaf 2 dagen van tevoren online. Hiervoor ga je naar mijn.sportcentrumvu.nl. Na in te loggen (gebruik het e-mailadres dat bij Sportcentrum VU bekend is en vraag eventueel je wachtwoord op via ‘wachtwoord vergeten’) kan je onder het kopje ‘Reserveren’ de lessen vinden waarvoor je kan reserveren. Nogmaals: reserveren kan vanaf 2 dagen van tevoren.

Gratis dagpas  

Deze les uitproberen? Dat kan! Voor nieuwe leden is het mogelijk om een dag gratis ons sportaanbod uit te proberen. Dus doe een keer mee met een proefles! Meld je hiervoor aan bij de balie op onze locatie op Uilenstede. Maximaal 1 gratis dagpas per persoon.

Delen via    Facebook Twitter Google+ Pinterest

Nieuwsbrief ontvangen?

Vul hier je e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Copyright © 2018 - Vrije Universiteit Amsterdam / Disclaimer / Privacy Statement