Spinning

Spinning is een training op hypermoderne, elegante fietsen. Het is een conditietraining van de zuiverste soort: geen toeters en bellen, geen digitale aansturing, geen choreografie. Er is geen ontkomen aan: je doet het helemaal zelf d.w.z. je benen, je hart, je eigen conditie. Je hoeft geen goede conditie te hebben om aan spinning mee te kunnen doen. Integendeel, spinning kun je helemaal op je eigen niveau doen. Met de weerstandsknop bepaal je de zwaarte van je eigen training.

Rooster

maandag 15 oktober 2018

Tijdstip Sport Trainer Locatie Beschikbaarheid
19:00 - 19:55 Spinning Jolanda Studio 1 Reserveren

dinsdag 16 oktober 2018

Tijdstip Sport Trainer Locatie Beschikbaarheid
08:30 - 15:30 ROC TOP fitness opleiding Studio 1 n.v.t.
20:00 - 20:55 Spinning Frank Studio 1 Reserveren

woensdag 17 oktober 2018

Tijdstip Sport Trainer Locatie Beschikbaarheid
19:30 - 20:25 Spinning Jolanda Studio 1 Reserveren

vrijdag 19 oktober 2018

Tijdstip Sport Trainer Locatie Beschikbaarheid
08:30 - 12:00 ROC TOP fitness opleiding Studio 1 n.v.t.

zaterdag 20 oktober 2018

Tijdstip Sport Trainer Locatie Beschikbaarheid
11:30 - 12:30 Spinning Jolanda Studio 1 Reserveren

Onze abonnementen

All-in 12 maanden

vanaf € 225,00
Word Lid Meer info

All-in 6 maanden

vanaf € 130,00
Word Lid Meer info

All-in 1 maand

vanaf € 35,00
Word Lid Meer info

Daluren All-in 12 maanden

vanaf € 135,00
Word Lid Meer info

Daluren All-in 6 maanden

vanaf € 80,00
Word Lid Meer info

Daluren All-in 3 maanden

vanaf € 55,00
Word Lid Meer info

Spinning bij Sportcentrum VU

Een individuele training in groepsverband op spetterende muziek waarbij je op intensieve wijze werkt aan het verbeteren van je conditie op je eigen niveau.


Spinning bij Sportcentrum VU

Een conditie-training van de zuiverste soort: geen toeters en bellen, geen digitale aansturing, geen choreografie. Er is geen ontkomen aan: je doet het helemaal zelf d.w.z. je benen, je hart, je eigen conditie.

Spinning lessen

Spinning bij Sportcentrum VU

Spinning is een individuele training in groepsverband op de beats van opzwepende muziek. De intensiteit van de les bepaal je zelf, omdat je de weerstand van het wiel van je spinningfiets zelf kunt bepalen. De les kent een opbouw met warming-up, afwisselende sprints, klimmen, staand en zittend fietsen en uiteraard een afsluiting met een cooling-down met stretch.
Een spinningles is de ultieme manier om aan je conditie te werken. De workout is leuk, afwisselend en heel intensief maar toegankelijk voor sporters van ieder niveau.

Benodigdheden

De spinningfietsen zijn aanwezig in de sportstudio van Sportcentrum VU. Voor deze les is het van belang dat je goede, ondersteunende indoorsportschoenen draagt of fietsschoenen met een kliksysteem en comfortabele sportkleding. Een fietsbroek met zeem is een aanrader. Verder adviseren we je een drinkflesje mee te nemen en een handdoek voor het zweten. Let op: Het gebruik van een handdoek is verplicht bij Sportcentrum VU, bij alle groepslessen en in de fitness.

Online les reserveren

Het is aan te raden om online te reserveren voor spinning, dan weet je zeker dat je een plekje hebt. Online reserveren kan vanaf 2 dagen van tevoren. Hiervoor ga je naar mijn.sportcentrumvu.nl. Na in te loggen (gebruik het e-mailadres dat bij Sportcentrum VU bekend is en vraag eventueel je wachtwoord op via ‘wachtwoord vergeten’) kan je onder het kopje ‘Reserveren’ de lessen vinden waarvoor gereserveerd kan worden. Nogmaals: reserveren kan vanaf 2 dagen van tevoren.

 

Gratis dagpas

Deze les uitproberen? Dat kan! Voor nieuwe leden is het mogelijk om een dag gratis ons sportaanbod uit te proberen. Dus doe een keer mee met een proefles! Meld je hiervoor aan bij de balie op één van onze twee locaties. Maximaal één gratis dagpas per persoon.

 

 

Delen via    Facebook Twitter Google+ Pinterest

Nieuwsbrief ontvangen?

Vul hier je e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Copyright © 2018 - Vrije Universiteit Amsterdam / Disclaimer / Privacy Statement