Step BBBB

Step BBBB is een bijzondere vorm van aerobics die erg populair is. De naam wordt verklaard door het materiaal dat je tijdens de steples gebruikt; een step en daarnaast werk je met je eigen lichaamsgewicht. Het is een eenvoudige, atletische, freestyle work-out met een hoog fun gehalte.

Rooster

woensdag 17 oktober 2018

Tijdstip Sport Trainer Locatie Beschikbaarheid
18:30 - 19:30 Step/BBBB Laura Studio 3 Reserveren niet nodig

donderdag 18 oktober 2018

Tijdstip Sport Trainer Locatie Beschikbaarheid
17:30 - 18:30 Step/BBBB Jolanda Studio 3 Reserveren niet nodig

Onze abonnementen

All-in 12 maanden

vanaf € 225,00
Word Lid Meer info

All-in 6 maanden

vanaf € 130,00
Word Lid Meer info

All-in 1 maand

vanaf € 35,00
Word Lid Meer info

Daluren All-in 12 maanden

vanaf € 135,00
Word Lid Meer info

Daluren All-in 6 maanden

vanaf € 80,00
Word Lid Meer info

Daluren All-in 3 maanden

vanaf € 55,00
Word Lid Meer info

Step BBBB bij Sportcentrum VU

Een eenvoudige, atletische, freestyle work-out met een hoog fun gehalte. Op meeslepende muziek stap je op en af een verstelbare step.


Step BBBB bij Sportcentrum VU

Een eenvoudige, atletische, freestyle work-out met een hoog fun gehalte.

Step BBBB lessen

Op opzwepende muziek stap je op en af een verstelbare step. Door het gebruik van de step verbeter je je conditie op een effectieve en afwisselende manier. De nadruk ligt op het verbeteren van je conditie en je balans. Na het step-gedeelte gaat de les over in een workout waarbij je buik, benen, billen en borsten traint. Er is veel aandacht voor de wijze waarop je de oefeningen uitvoert en om de workout waar nodig te verzwaren gebruiken we dumbbells en een Dynaband.

Step BBBB bij Sportcentrum VU

De les is toegankelijk voor iedereen die houdt van een actieve, energieke workout waarbij de muziek en de snel opvolgende bewegingen in het steppen centraal staan.

Benodigdheden

De steps en dumbbells voor de Step BBBB les zijn aanwezig in de sportstudio’s van Sportcentrum VU. Voor deze les is het van belang dat je goede, ondersteunende indoorsportschoenen draagt en comfortabele sportkleding. Verder raden we je aan een drinkflesje mee te nemen en een handdoek voor het zweten. Let op: Het gebruik van een handdoek is verplicht bij Sportcentrum VU, bij alle groepslessen en in de fitness.

Gratis dagpas

Deze les uitproberen? Dat kan! Voor nieuwe leden is het mogelijk om een dag gratis ons sportaanbod uit te proberen. Dus doe een keer mee met een proefles! Meld je hiervoor even aan bij de balie op één van onze twee locaties. Maximaal één gratis dagpas per persoon.

Delen via    Facebook Twitter Google+ Pinterest

Nieuwsbrief ontvangen?

Vul hier je e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Copyright © 2018 - Vrije Universiteit Amsterdam / Disclaimer / Privacy Statement