Sportdansen

Heb je altijd al willen leren (sport)dansen? Dan is dit je kans! Bij Sportcentrum VU kun je je makkelijk aanmelden voor danslessen, waarin je de basis leert van ballroom dancing, klassiek stijldansen en latin dansen terwijl je aan je conditie werkt. In een leuke, ongedwongen sfeer met andere studenten.

Sportdansen bij Sportcentrum VU

Een onvergetelijke ervaring omdat je zult ervaren dat dansen echt een sport is, waarbij je plezier en beweging tot een onweerstaanbare combinatie maakt.


Je hoeft je geen zorgen te maken over ingewikkelde danspassen. Kom als koppel en geniet van het dansen, terwijl je ook nog aan je conditie werkt!

Aan het einde van 2 lesblokken zul je al de Quickstep en de Chacha kunnen dansen zoals nooit tevoren! De lessen bestaan uit het (aan)leren van de juiste danspassen, techniek, houding, ritme, maar dansen is vooral…Fun! Dus aarzel niet, geef je op en ervaar die meeslepende conditiesport: sportdansen!

Kledingcode: je bent vrij om kleding en schoenen te dragen, waarin je je makkelijk kunt bewegen. Met uitzondering van naaldhakken en andere schoeisel die de zaalvloer kunnen beschadigen.

Tijd en dag

Donderdags 20:30-21:30 uur
Vanaf donderdag 30 september

Heb je al enige ballroom ervaring, neem dan contact op met de docenten: info@dancesportacademy.nl

Prijzen

Voor een blok van 10 weken betaal je € 45 (Cat. 1)of  € 80 (Cat. 3).

Sportdansen

Locatie: Studio 2, Sportcentrum VU, Uilenstede

Periode Tijd Max. aantal Beschikbaarheid
7 oktober t/m 16 december Donderdag 20:30-21:30 20
te koop
13 januari t/m 24 maart Donderdag  20:30-21:30 20 te koop
7 april t/m 1 juli Donderdag  20:30-21:30 20 te koop

Nieuwsbrief ontvangen?

Vul hier je e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Copyright © 2022 - Vrije Universiteit Amsterdam