Zwemmen

In Nederland denken we vaak dat iedereen (goed) kan zwemmen, omdat we zelf schoolzwemmen op school hebben gehad. Helaas is niets minder waar. Het groeiend aantal verdrinkingen van de afgelopen jaren laat dat duidelijk zien. Minder dan de helft van de schoolkinderen haalt tegenwoordig het hele 'zwem-ABC'. Dat kan betekenen dat ze niet goed genoeg kunnen zwemmen in diepe wateren of in open water.

Het zwemprogramma van Sportcentrum VU is iedere maandag tussen 20.00 en 22.00 uur. Zoals gezegd niet op onze locaties, maar in het Zuiderbad van de Gemeente Amsterdam. Van 20:00 tot 21:00 uur is er zwemles voor beginners. Als je nog niet kunt zwemmen, is dat geen probleem bij deze les. Zwemvaardigheid wordt vanaf het begin aan je uitgelegd. Daarna, van 21:00 tot 22:00 uur is er zwemles voor beginners en het conditiezwemmen.

In het Zuiderbad worden zwemtrainingen verzorgd voor beginnende zwemmers en om te werken aan de conditie voor meer ervaren zwemmers.

Onze abonnementen

Zwemmen 3 maanden

vanaf € 60,00
Word Lid Meer info

Zwemmen bij Sportcentrum VU

Een onvergetelijke ervaring omdat je één wordt met water, je het zwemplezier alleen kunt ervaren of juist kunt delen met anderen.


ZWEMMEN BIJ SPORTCENTRUM VU

Om de zwemvaardigheid te bevorderen, biedt Sportcentrum VU een zwemprogramma aan. Helaas beschikken we niet over een eigen zwembad. We huren daarom een baan in het Zuiderbad. Dit bad is aan de Hobbemakade, vlakbij het Rijksmuseum. Dit zwembad is al bijna 100 jaar geliefd bij zwemliefhebbers. Het zwembad heeft alleen een binnenbad. Meer info over het Zuiderbad vind je hier.

Zwemlessen
Het zwemprogramma van Sportcentrum VU is iedere maandag tussen 20.00 en 22.00 uur. Zoals gezegd niet op onze locaties, maar in het Zuiderbad van de Gemeente Amsterdam. Van 20:00 tot 21:00 uur  is er zwemles voor beginners. Als je nog niet kunt zwemmen, is dat geen probleem bij deze les. Zwemvaardigheid wordt vanaf het begin aan je uitgelegd.
Daarna, van 21:00 tot 22:00 uur is er zwemles voor beginners en het conditiezwemmen. Deze les is voor mensen die een beetje hebben leren zwemmen en dit nu ook mogen uitproberen in het diepe water.  Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om voor je conditie te blijven zwemmen en je slag verder te verbeteren.

ABONNEMENTEN

Om deel te kunnen nemen aan de zwemles dien je een apart zwemabonnement aan te schaffen: een semesterabonnement (5-maanden) óf een 3 maandenabonnement. Deze abonnementen kun je online kopen, of aan de balie van één van onze twee locaties.

Startdatum Tijd Locatie Beschikbaarheid
Maandag 2 september (beginners) 20.00 – 21.00 Zuiderbad koop
Maandag 2 september (beginners en gevorderden voor conditiezwemmen) 21.00 – 22.00 Zuiderbad koop

LET OP: is dit de eerste keer dat je je aanmeldt? Neem dan per mail contact met ons op i.v.m. een wachtlijst.

Vragen of aanmelden?
Neem dan contact op met Jolanda Seijger: j.seijger@vu.nl

Prijzen                                                 Cat 1                      Cat 2             Cat 3
3 maanden                                          € 60,00                € 80,00        € 140,00
semester (sept t/m jan)                       € 85,00                € 110,00      € 195,00
seizoen (sept t/m juni)                       € 150,00               € 210,00       € 350,00

Delen via    Facebook Twitter Google+ Pinterest

Nieuwsbrief ontvangen?

Vul hier je e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Copyright © 2020 - Vrije Universiteit Amsterdam