Vechtsporten

We bieden een uitgebreid aanbod aan verschillende vechtsporten voor alle niveaus. Goed opgeleide en zeer ervaren trainers staan voor je klaar om je welkom te heten in onze lessen. De vechtsport lessen worden dagelijks aangeboden. Kies onder andere kickboksen, zaktraining of, totaal anders, het eeuwenoude capoeira.

Onze abonnementen

All-in 12 maanden

vanaf € 225,00
Kopen Meer info

All-in 6 maanden

vanaf € 130,00
Kopen Meer info

All-in 1 maand

vanaf € 35,00
Kopen Meer info

vanaf
Kopen Meer info

vanaf
Kopen Meer info

vanaf
Kopen Meer info

Het aanbod


VECHTSPORTEN BIJ SPORTCENTRUM VU

Sportcentrum VU biedt in de regio Amsterdam verschillende vechtsporten aan. De vechtsporten vinden plaats op de locatie Uilenstede in Amstelveen. Sommige vechtsporten zoals Capoeira, schermen en Wushu zijn in één van de studio’s. De vechtsporten bij Sportcentrum VU zijn heel verschillend. Boksen en kickboksen zijn gericht op het knock-out slaan van de tegenstander. Bij Capoeira gaat het er juist om op de muziek te vechten als kunstvorm. De lessen staan onder leiding van zeer ervaren en goed opgeleide trainers. Elke dag zijn er wel vechtsportlessen. Klik hier voor het lesrooster van Uilenstede, hier staan alle groepslessen in waaronder de vechtsporten.

Voor de lessen hoef je zelf geen benodigdheden mee te nemen, alles wat je nodig hebt is aanwezig. Passende sportkleding en een handdoek zijn verplicht. Verder is het aan te raden een drinkflesje mee te nemen.

GRATIS DAGPAS

De vechtsportlessen volg je bij Sportcentrum VU met een all-in abonnement. Je bent van harte uitgenodigd om ons sportaanbod in Amsterdam en Amstelveen een dag gratis uit te proberen. Dus doe een keer mee met een proefles! Om gebruik te maken van dit aanbod kom je naar de balie op één van onze twee locaties. Maximaal een dagpas per persoon.

Delen via    Facebook Twitter Google+ Pinterest

Nieuwsbrief ontvangen?

Vul hier je e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Copyright © 2021 - Vrije Universiteit Amsterdam