Krav Maga

Praktische zelfverdedigingsvaardigheden leren en tegelijkertijd werken aan je conditie en zelfvertrouwen? Krav Maga leert je om je te verdedigen tegen onverwachte aanvallen.

Krav Maga steunt op het basisprincipe dat iedereen het in korte tijd kan leren. Om dit mogelijk te maken is het lesprogramma op het Sportcentrum VU opgedeeld in verschillende levels. De lagere levels behandelen de basistechnieken. Bij de hogere levels leer je jezelf te verdedigen vanaf de grond en komen verschillende verdedigingen tegen wapens aan bod.

Rooster

zondag 21 oktober 2018

Tijdstip Sport Trainer Locatie Beschikbaarheid
16:00 - 17:00 Krav Maga Jerry Vechtsportzone Reserveren niet nodig

Onze abonnementen

All-in 12 maanden

vanaf € 225,00
Word Lid Meer info

All-in 6 maanden

vanaf € 130,00
Word Lid Meer info

All-in 1 maand

vanaf € 35,00
Word Lid Meer info

Daluren All-in 12 maanden

vanaf € 135,00
Word Lid Meer info

Daluren All-in 6 maanden

vanaf € 80,00
Word Lid Meer info

Daluren All-in 3 maanden

vanaf € 55,00
Word Lid Meer info

Krav Maga bij Sportcentrum VU


Krav Maga bij Sportcentrum VU

Wat is Krav Maga?

Krav Maga is het befaamde Israëlische systeem van de ongewapende strijd. Het is een moderne en praktische zelfverdedigingssport. De technieken van de sport zijn effectief, eenvoudig en voor iedereen makkelijk te leren, ongeacht lichamelijke kracht of conditie. Het systeem kent geen regels. In de strijd om het leven is alles toegestaan. Bij deze zelfverdedigingssport worden vaak aanvallen toegepast op het kruis, de ogen of de keel van de aanvaller. Je leert hoe je tegen je aanvaller verdedigt.

Krav Maga bij Sportcentrum VU

Krav Maga lessen

Krav Maga steunt op het basisprincipe dat iedereen het in korte tijd kan leren. Om dit mogelijk te maken is het lesprogramma op het Sportcentrum VU opgedeeld in verschillende levels. De lagere levels behandelen de basistechnieken. Denk hierbij aan diverse stoot- en traptechnieken en de daartegen ontwikkelde afweertechnieken. Het is belangrijk om deze vaardigheden goed onder de knie te krijgen. Hierdoor leer je de moeilijkere technieken later met meer gemak aan. Bij de hogere levels leer je jezelf te verdedigen vanaf de grond en komen verschillende verdedigingen tegen wapens aan bod. Voorbeelden zijn aanvallen met stokken, messen of pistolen.

Onze Krav Maga trainer Jerry is sinds 2009 een gediplomeerd Krav Maga World Wide instructeur. Jerry heeft daarnaast ruim 20 jaar ervaring in diverse andere vechtsporten zoals kickboksen en karate.

Gratis dagpas  

Deze les een keertje uitproberen? Dat kan! Voor nieuwe leden is het mogelijk om ons gehele sportaanbod één dag gratis uit te proberen. Dus doe een keer mee met een proefles Krav Maga! Meld je hiervoor even aan bij de balie op één van onze twee locaties. Maximaal één gratis dagpas per persoon.

Delen via    Facebook Twitter Google+ Pinterest

Nieuwsbrief ontvangen?

Vul hier je e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Copyright © 2018 - Vrije Universiteit Amsterdam / Disclaimer / Privacy Statement