Tenista

SVU TeniSTA

Tenista is een studententennisvereniging in Amsterdam en wordt gesteund door het sportcentrum van de Vrije Universiteit. SVU TeniSTA staat in het Spaans voor zowel tennisster als tennisser en de letters STA staan voor Studenten Tennis Amsterdam. TeniSTA is vanaf september 2016 gevestigd op het park van ALTC de Aemstelburgh, wat op 10 minuten fietsen is vanaf de Vrije Universiteit. Bij onze vereniging wordt het sportieve tennis gecombineerd met het sociale contact, hierdoor ontmoet je veel nieuwe tennismaatjes!

Tennis

TeniSTA is sinds september 2013 een jaarvereniging. Dit houdt in dat het mogelijk is om het hele jaar door vrij te tennissen! In het voorjaar wordt er op zowel de zaterdag als de zondag competitie aangeboden op diverse niveaus. De competitie is toegankelijk voor betere en beginnende tennisspelers. Ieder jaar wordt door de Technische Commissie weer zorgvuldig bepaald hoe de competitieteams het beste ingedeeld kunnen worden.

Daarnaast is er voor alle niveaus de mogelijkheid om training te volgen. Het gehele jaar door is er een wekelijkse toss (afhankelijk van het weer) vanaf 19.00 uur. Deze is op de woensdagavond. Verder worden er meerdere toernooien georganiseerd met als hoogtepunten het TeniSTA Open Pinkstertoernooi en de clubkampioenschappen.

Meer informatie

Naast het tennis worden ook veel overige activiteiten georganiseerd waaronder leuke feesten en borrels. De activiteiten worden mogelijk gemaakt door commissies waar je je als TeniSTA-lid voor kan opgeven. Enthousiast geworden en wil je lid worden? Lees meer op www.tenista.nl

 

Nieuwsbrief ontvangen?

Vul hier je e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Copyright © 2022 - Vrije Universiteit Amsterdam