Total Workout

Total workout is een populaire “totaaltraining” en alleen te volgen bij Sportcentrum VU! De training is gericht is op het verbeteren van de algehele conditie. Door het gebruik van veel verschillende trainingsvormen (circuittraining, bodyshape, gewichtjes, werken met tweetallen en aerobics) verbeter je je conditie en stimuleer je de vetverbranding. De intensiteit kun je vrij gemakkelijk zelf bepalen doordat je kunt variëren met het aantal herhalingen en de hoeveelheid gewicht.

Total workout bij Sportcentrum VU

Door het gebruik van veel verschillende trainingsvormen (circuittraining, bodyshape, gewichtjes, werken met tweetallen en aerobics) verbeter je je conditie en stimuleer je de vetverbranding.


Total workout Amsterdam

TOTAL WORKOUT BIJ SPORTCENTRUM VU

Alleen bij Sportcentrum VU in Amstelveen kan je de Total Workout doen. Het is een groepsles die altijd plaatsvindt in de studio’s in Amstelveen.

Door het gebruik van veel verschillende trainingsvormen (circuittraining, bodyshape, gewichtjes, werken met tweetallen en aerobics) verbeter je je conditie en stimuleer je de vetverbranding. De intensiteit kun je vrij gemakkelijk zelf bepalen doordat je kunt variëren met het aantal herhalingen en de hoeveelheid gewicht. Dit is de perfecte manier om je conditie op peil te houden.

TOTAL WORKOUT LESSEN

Deze training is uniek en alleen te volgen bij Sportcentrum VU! De combinatie van diverse vormen van trainen maakt de Total Workout tot een afwisselende en uitdagende les waarbij je continue uitgedaagd wordt. We hebben onderdelen uit lessen als Bodyshape en BBBB, maar ook uit circuit training, gecombineerd tot een workout voor je hele lichaam. Doordat alle spiergroepen getraind worden en de hartslag flink verhoogd wordt, is dit dé training om je conditie te verbeteren en vetverbranding te stimuleren. De intensiteit van de workout heb je zelf in de hand. Varieer in het aantal herhalingen en het gewicht van je dumbells en je hebt een passende workout voor elke conditie.

BENODIGDHEDEN

De barbells, dumbbells, tubes en dynabands zijn aanwezig in de sportstudio’s van Sportcentrum VU. Voor deze les is het van belang dat je goede, ondersteunende indoorsportschoenen draagt en comfortabele sportkleding. Ook moet je je eigen sportmatje meebrengen. Verder is het aan te raden om een drinkflesje mee te nemen en een handdoek voor het zweten. Let op: Het gebruik van een handdoek is verplicht bij Sportcentrum VU, bij alle groepslessen en in de fitness.

Nieuwsbrief ontvangen?

Vul hier je e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Copyright © 2022 - Vrije Universiteit Amsterdam