Total workout bij Sportcentrum VU

Total workout is een populaire “totaaltraining” en alleen te volgen bij Sportcentrum VU!

De training is gericht is op het verbeteren van de algehele conditie. Door het gebruik van veel verschillende trainingsvormen (circuittraining, TRX, gewichtjes, werken met tweetallen en/of werken in intervallen) verbeter je je conditie en stimuleer je de vetverbranding. De intensiteit kun je vrij gemakkelijk zelf bepalen doordat je kunt variëren met het aantal herhalingen en de hoeveelheid gewicht.

All-in abonnement Bekijk het rooster

Alleen bij Sportcentrum VU in Amstelveen kan je de Total Workout doen. Het is een groepsles die altijd plaatsvindt in de studio’s van locatie Uilenstede in Amstelveen.

Total workout "light"

Een Total workout training die slechts 45 minuten duurt. Vandaar de toevoeging "light". Juist de kortere duur maakt het makkelijker om deze les te proberen en zelf te voelen hoe leuk sporten is. Je wordt moe, gaat zweten maar je voelt je meer dan voldaan aan het eind van de training. Een fantastische manier om fitter, sneller en sterker te worden.

total workout bij Sportcentrum VU

Benodigdheden

De barbells, dumbbells, tubes, TRX en dynabands zijn aanwezig in de sportstudio’s van Sportcentrum VU. Voor deze les is het van belang dat je goede, ondersteunende indoorsportschoenen draagt en comfortabele sportkleding. Vergeet niet je eigen sportmatje mee te brengen. Verder is het aan te raden om een drinkflesje mee te nemen en een handdoek voor het zweten. Let op: Het gebruik van een handdoek is verplicht bij Sportcentrum VU, bij alle groepslessen en in de fitness.

Aanmelden

Scroll to top