Sporten met een beperking

Mensen met een handicap of beperking hebben baat bij een goed beweegprogramma

Veel mensen met een beperking sporten tijdens de revalidatie. Echter bij thuiskomst is het soms lastig om dat vol te houden. Wij stimuleren je graag om in beweging te komen en te blijven. Samen kijken we wat mogelijk is en wordt er een trainingsschema opgesteld.

Beweging is een uitstekende manier om lichamelijke en cognitieve problemen aan te pakken. Het zorgt voor verbetering van hersenfuncties en geeft positieve energie. Bovendien kan beweging de kans op een terugval verkleinen.

Aanmelden

Faciliteiten
  • Er is een lift aanwezig
  • Fitnessruimte is ruim opgezet
  • Het personeel is gekwalificeerd om begeleiding te bieden
Sporten met beperking
Meer informatie

Je krijgt bij een gekwalificeerde instructeur een persoonlijke intake. In deze intake kijken we naar jouw specifieke omstandigheden en mogelijkheden en stellen we een passend beweegprogramma op. Deze intake kan periodiek herhaald worden. Vervolgens kan je aan de slag met jouw beweegprogramma. Mocht je ergens tegenaan lopen of vragen hebben, kan je altijd bij de aanwezige instructeur terecht. Wanneer je bij elke training 1 op 1 begeleiding wilt, dan komen er extra kosten bij voor Personal Training.

Mariëlle Spekreijse is contactpersoon voor sporten met een beperking. Om een intake aan te vragen of meer informatie te verkrijgen kan je haar mailen: m.spekreijse@vu.nl . Zij zorgt dat de eerste intake wordt ingepland. Je kan uiteraard ook zelf bij de balie een abonnement afsluiten. De intake plan je dan zelf in met de instructeur.

Wij zijn preferred partner van READE, het centrum voor revalidatiegeneeskunde en reumatologie in Amsterdam, voor het sporten in de eigen omgeving. 

All-in abonnement

Scroll to top