Fysiotherapie

Fysiofysiek

Sportcentrum VU werkt binnen Health & Performance samen met zelfstandige ondernemers met expertise op een specifiek gebied

Op het gebied van fysiotherapie is dat Fysiofysiek. Deze fysiotherapie praktijk is te vinden op locatie Uilenstede en locatie VU Campus.

Heb je klachten die een belemmering vormen bij het sporten, werk of dagelijkse bezigheden? Wil je weten hoe je op een verantwoorde manier kan sporten? Is sporten zinvol om arbeid gerelateerde klachten te voorkomen? Denk je professionele begeleiding nodig te hebben om van een tennisarm of rsi-klachten af te komen?

Behandelingen bij Fysiofysiek

Bij Fysiofysiek kan je terecht voor de behandeling van diverse gezondheid gerelateerde klachten. Zo kan je terecht voor arbeid gerelateerde klachten, (sport)blessures of revalidatie na een operatie. Naast algemene fysiotherapie biedt Fysiofysiek ook manuele therapie en Dry Needling.

Fysiofysiek bestaat uit een team van drie fysiotherapeuten: Sido Vleer, Jesse Balsem en Max Trentelman. Afhankelijk van de klacht kijken zij naar de best passende therapie.

Bekijk de website

Fysio Sportcentrum VU

Werkwijze

Tijdens de eerste behandeling brengen wij door middel van een vraaggesprek en lichamelijk onderzoek jouw klachten in kaart. Afhankelijk van de klachten zal samen met jou worden gekeken of fysiotherapie geïndiceerd is en wat de best passende therapie voor het behandelen van de klacht zou zijn. Op alle locaties lenen de fitness en behandelruimtes zich uitstekend voor fysiotherapie op maat. Fysiofysiek is toegankelijk voor iedereen, dus niet alleen voor studenten of medewerkers van de VU.

Tarieven

Fysiotherapie is direct toegankelijk. Dit betekent dat het (bij de meeste verzekeraars) niet meer nodig is om een verwijzing bij de huisarts te verkrijgen. Of het behandelingstraject geheel of gedeeltelijk vergoed wordt door de ziektekostenverzekering hangt af van de manier waarop je (aanvullend) verzekerd bent. Dit kan je nagaan in uw polis of informeer ernaar bij je zorgverzekering.

Contact opnemen

Voor meer informatie of het maken van een afspraak neem je contact op met:

06-1917 8595
www.fysiofysiek.nl
info@fysiofysiek.nl
www.facebook.com/fysiofysiek

Scroll to top