Circuittraining bij Sportcentrum VU

Circuittraining is een groepsles in de fitness van 30 tot maximaal 45 minuten

Je gaat volle bak aan de slag met verschillende materialen en werkt zo zowel aan je kracht als aan je conditie. Het zijn relatief veel krachtoefeningen, maar omdat je continue doorgaat is het toch ook een conditionele workout. Deze groepsles wordt alleen gegeven in de fitness op de VU Campus.

All-in abonnement Bekijk het rooster

Wat is circuittraining?

Circuittraining is een groepsles in de fitness van 30 tot maximaal 45 minuten. Je gaat volle bak aan de slag met verschillende spiergroepen en werkt zo zowel aan je kracht als aan je conditie. Het zijn relatief veel krachtoefeningen, maar omdat je continue doorgaat is het toch ook een conditionele workout. De oefeningen kunnen in tweetallen gedaan worden. Moe word je zeker!

Circuittraining bij Sportcentrum VU

Circuittraining is voor iedereen die inspiratie nodig heeft voor nieuwe oefeningen, voor iedereen die niet precies weet hoe te trainen en voor iedereen die liever niet alleen traint. U kunt zelf aangeven welke spiergroepen u wilt trainen en de instructeur zal hier zoveel mogelijk rekening mee houden. Om deel te nemen aan de training kunt u zich melden bij de informatiebalie in de fitnessruimte (balie VU Campus). De training vindt overal in de fitnessruimte plaats. Het is verplicht om een handdoek mee te nemen.

Aanmelden

Scroll to top