Bootcamp bij Sportcentrum VU

In de buitenlucht biedt Sportcentrum VU de groepsles bootcamp aan.

De lessen zijn elke week vanaf woensdag 3 april 2024, van 18.15 - 19.15. Verzamelen is bij de ingang van het Sportcentrum VU Uilenstede. De bootcamp is buiten in de directe omgeving van Uilenstede. We starten altijd met een warming up om lichaam en spieren voor te bereiden op een workout die zowel uitdagend als leuk is. Bootcamp wordt gegeven tot eind juni 2024.

Koop een abonnement Bekijk het rooster

Gedurende een uur verplaatsen we ons naar nieuwe en soms verrassende plekken in de omgeving van Uilenstede. Meestal rennen we slechts enkele minuten, om vervolgens oefeningen te doen die zowel je uithoudingsvermogen als kracht verbeteren. We maken daarbij gebruik van wat we tegenkomen: trappen, banken, bomen of een helling. En niet onbelangrijk, het is ook gezellig! Het harde werken wordt regelmatig afgewisseld met een wedstrijdje of een (actief) spel.

Laat je niet afschrikken door regen, kou of een donkere herfstavond. We vinden altijd een plek waar we droog en verlicht aan de slag kunnen. Ongeacht je sportervaring, je kunt altijd meedoen. De oefeningen zijn makkelijk aan te passen naar elk niveau. Ons uitgangspunt is, dat je er vooral plezier in moet hebben. Door de variatie in oefeningen en trainingsvormen is dat bijna vanzelfsprekend.

Bootcamp bij Sportcentrum VU

Benodigdheden

We starten vanaf de entree van Sportcentrum VU op Uilenstede. Het is handig om een drinkfles met water mee te nemen. Als het wat kouder is, helpt een extra trui of vest om warm te blijven. Een handdoek of mat is niet nodig. Verder is het belangrijk om sportschoenen aan te hebben die je voeten goed ondersteunen.

Aanmelden

Scroll to top