Boxing at Sportcentrum VU

Boksen is een sport voor iedereen waarbij fysieke aspecten een belangrijke rol spelen

Maar de mentale kant is bij het boksen ook belangrijk, bijvoorbeeld het snel voorspellen en reageren op situaties onder stress speelt een grote rol. Boksen is niet alleen elkaar proberen pijn te doen maar het is juist een sport van wederzijds respect. Wil je een all-body workout, leren jezelf te verdedigen of gewoon je frustraties eruit gooien? Kom dan eens langs voor een boksles.

All-in abonnement Bekijk het rooster

Trek je voor het eerst de bokshandschoenen aan of heb je juist al jarenlange bokservaring? Bij Sportcentrum VU is er plek voor boksers van ieder niveau en elke leeftijd. In het lesrooster kun je zien wanneer op welk niveau les wordt gegeven. De bokslessen vinden plaats in een studio op locatie Uilenstede.

Zaktraining bij Sportcentrum VU

Zaktraining is een perfecte workout: je bouwt je conditie en spierkracht op, zodat je een sterk en strak lichaam krijgt. Het is ideaal om gewicht te verliezen maar je wordt er ook weerbaarder en zelfverzekerder van.

Er is bij deze trainingen extra aandacht voor cardio en kracht. Het is daarom een goede aanvulling op technieklessen of een leuke manier om in een uurtje een intense workout te doen. Probeer het boksen, de zaktraining en de kickbokslessen allemaal eens uit en kijk wat bij je past. De trainer kan je helpen om te kijken welke training het beste bij jouw trainingsdoelstellingen past.

Sporters van alle niveaus zijn welkom bij de zaktraining lessen, of je nu beginnend of ervaren bokser bent. De combinatie van conditie- en krachttraining maakt de lessen heel toegankelijk en doordat je werkt in tweetallen, kan ieder zijn/haar eigen niveau bepalen.

De lessen staan onder leiding van onze deskundige trainer Jane.

Boksen bij Sportcentrum VU

Benodigdheden

De bokshandschoenen en bokszakken zijn aanwezig in de sportstudio’s van Sportcentrum VU. Het is van belang dat je comfortabele sportkleding draagt. Verder is het aan te raden om een drinkflesje mee te nemen en een handdoek voor het zweten. Let op: Het gebruik van een handdoek is verplicht bij Sportcentrum VU, bij alle groepslessen en in de fitness.

Tip: is boksen jouw sport dan raden we je aan om je eigen materialen te kopen.

Aanmelden

Scroll to top