Beachvolleybal bij Sportcentrum VU

Zoals de naam doet vermoeden speel je beachvolleybal op zand in plaats van in de zaal

We hebben 3 beachvolleybalvelden bij de VU-campus. Deze velden zijn te huur.

Beachvolleybalveld huren

De regels

  • Er moet (online) gereserveerd worden om gebruik te maken van het veld
  • Geen afval op de velden
  • De netten zijn verstelbaar met een inbussleutel, maar er dient hier wel voorzichtig mee omgegaan te worden. De netten dienen ten alle tijden aan de juiste haakjes vast gezet te zijn en geen extra knopen in de touwen.

Sportcentrum VU houdt de velden netjes, maar vraagt ook van deelnemers om (na gebruik) de velden netjes en speelklaar achterlaten voor anderen. Zo kunnen we met z’n allen lekker snel wisselen en direct gaan spelen. Neem svp een eigen volleybal mee, want Sportcentrum VU zal geen ballen uitlenen.

Beachvolleybal

Onderhoud

Iedereen die gebruik maakt van de velden, moet ervoor zorgen dat het veld netjes achtergelaten wordt. Na elk gebruik moet het veld weer goed strak getrokken worden met de hark, zodat de volgende gebruikers direct een goed begaanbaar veld hebben. Wanneer er voor jou niet geleveld is, dan moet dit doorgegeven worden zodat wij bij kunnen houden of het wel of niet gedaan wordt. Het gebruiksklaar maken van het veld voor de mensen die na jou komen moet in jouw reserveringstijd gedaan worden.

Sportcentrum VU onderhoudt de velden ook dagelijks. Met jullie hulp houden we de velden netjes en schoon, zodat we nog maanden kunnen genieten van beachvolleybal! En wie wil dat niet? Dus graag jullie medewerking. Alvast bedankt!

Gebruiker

De velden zijn er voor iedereen die er graag gebruik van wil maken. Hoe meer mensen meedoen, des te leuker het is! Dus geef het door aan vrienden, kennissen die een potje beachvolleybal wel zien zitten! De kosten voor het huren van een veld kun je terugvinden in ons portal.

Veld reserveren

Via portal.sportcentrumvu.nl kun je velden reserveren. Je moet een account hebben of aanmaken. Daarna kun je 1 uur, 2 uur, 3 uur of 4 uur in jouw winkelmandje doen voor de losse aanvragen van de velden. De betaling gebeurt hier ook.

  • Max reserveringen per dag: 1
  • Max reserveringen per periode: 4 per 7 dagen
  • Tijd voordat het slot te reserveren is: 14 dagen
  • Tijd voor boeking nog te annuleren: 24 uren

Contact

Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met de beachvolleybalcoördinator Anouk via beach@sportcentrumvu.nl. De officiële spelregels vind je hier.

Beachvolleybalveld huren

Scroll to top