Advies en begeleiding op het gebied van voeding

Heb je behoefte aan advies en begeleiding op het gebied van voeding?

Ook dan kan je bij Sportcentrum VU terecht. Wij hebben op onze locatie in Uilenstede een diëtist waar je een consult bij kunt boeken om samen te werken aan jouw doelen.

Zelfstandig diëtist bij DieetPlaneet

Ik ben Saskia Peters, zelfstandig diëtist bij DieetPlaneet en ben vanaf heden werkzaam op deze sportieve locatie. Met veel positiviteit, enthousiasme en passie help ik je met het optimaliseren van je voeding en leefstijl. Ik maak voor jou een plan op maat en samen werken we aan jouw (haalbare) doelen.

Dietist bij Sportcentrum VU

Ik help je bij:

een te hoog gewicht, een te laag gewicht, voedingsadvies bij sport, maag- en darmklachten, vegetarische of veganistische voeding, te hoog cholesterol, te hoge bloeddruk (hypertensie), zwangerschap, diabetes en andere vragen over voeding.

Een afspraak maken?
  • Online via ons superhandige online boekingssysteem kan een afspraak met de diëtist op elk gewenst moment gemaakt worden op dieetplaneet.nl
  • Telefonisch op 088 34 38 000. Onze telefonistes zitten elke werkdag klaar tussen 9.00-18.00
  • Per e-mail. De mail wordt de gehele dag in de gaten gehouden en daardoor snel beantwoord.

Ik ben aanwezig op dinsdag- en donderdagochtend (8.00-13.00) op locatie Uilenstede van Sportcentrum VU.  Consulten zijn zowel mogelijk in het Nederlands als Engels.

Maak een afspraak

Kosten en vergoedingen

De dieetbegeleiding wordt in veel gevallen vergoed. Voor verdere informatie zie onze website.

Scroll to top