Let op

Rond 15-8-2024 zullen studenten bij het kopen van een abonnement tegen de studentenprijs bij de balie moeten laten zien dat ze student zijn.
Kom naar de balie alvorens een abonnement aan te schaffen. Laat zien dat je student bent door het tonen van bijvoorbeeld je inschrijving of inloggen in Canvas. Het tonen van je studentenkaart is niet voldoende.

Alleen als je het bovenstaande gedaan hebt kom je in aanmerking voor het studententarief bij de aanschaf van een abonnement.

Abonnementen bij Sportcentrum VU

Alle abonnementen voor de fitness, groepslessen en vechtsporten

Het is mogelijk om een abonnement online aan te schaffen in het klantportaal. Ook kun je bij één van onze Sportcentrum VU-locaties een abonnement aanschaffen aan de balie. Het abonnement dat je koopt gaat per direct in. Het is niet mogelijk abonnementen op een later moment in te laten gaan.

Kom je voor het eerst bij ons sporten en ben je student? Dan mag je sporten met een gereduceerd tarief! Zorg dat je je bewijs van inschrijving bij ons laat zien (online aanschaffen van een studenten abonnement is pas mogelijk als wij jouw bewijs van inschrijving gecontroleerd hebben). Studenten moeten aan het begin van ieder collegejaar opnieuw aantonen dat ze nog student zijn.

Soorten abonnementen

Een all-in abonnement geeft onbeperkt toegang tot de fitness. Ook kun je aan alle groepslessen en sporten meedoen. De uitzonderingen daarop zijn: competitief volleybal, competitief basketbal, tennis, zaalhockeycompetitie, zaalvoetbalcompetitie en schaatsen. Voor deze uitzonderingen én een aantal andere sporten zijn losse abonnementen te koop.

Met een daluren abonnement kun je van maandag t/m vrijdag bij ons naar binnen tot 15.30 uur. Binnen deze tijden kun je gebruik maken van de fitness of deelnemen aan één van onze groepslessen. Met een daluren plus abonnement heb je dezelfde mogelijkheden als bij een daluren abonnement, maar kun je ook nog op zaterdag en zondag bij ons sporten.

Let op: ben je student? Dan mag je sporten voor een gereduceerd tarief!
Als je voor een gereduceerd tarief wil sporten kom je naar het Sportcentrum om aan te tonen dat je een student bent voordat je een abonnement koopt.

Overzicht tarieven

Scroll to top