BBBB bij Sportcentrum VU

BBBB is een intensieve, maar toegankelijke groepsles

De nadruk ligt op het trainen van de buik-, bil-, been- en borstspieren. Regelmatig staat de 4de B voor 'Back’, om het evenwicht tussen Borst en Rug, voorkant en achterkant van je lichaam, te behouden.

Een all-in abonnement Bekijk het rooster

Bij Sportcentrum VU kan je vijf dagen per week BBBB beoefenen op Uilenstede in Amstelveen.

Na de warming-up van ongeveer 15 tot 20 minuten volgen spierversterkende oefeningen op de maat van muziek, bijvoorbeeld lunges en squats. Bij de oefeningen worden ook vaak gewichtjes, dynabands en je eigen lichaamsgewicht gebruikt. Tijdens de workout is er veel aandacht voor de uitvoering, zodat jij het optimale resultaat uit de les haalt. De combinatie van blijven bewegen en de oefeningen zorgen ervoor dat je hartslag gedurende workout hoger wordt en je je lichaam een boost geeft om extra calorieën te verbanden.

Vrouw doet BBBB bij Sportcentrum VU

Benodigdheden

De dumbbells, dynabands voor deze les zijn aanwezig in de sportstudio’s van Sportcentrum VU. Het is wel belangrijk dat je zelf een matje meeneemt. Mocht je die niet hebben zijn deze te koop aan de balie. Het is van belang dat je goede, ondersteunende indoorsportschoenen draagt en comfortabele sportkleding. Verder is het aan te raden om een drinkflesje mee te nemen en een handdoek voor het zweten.

Let op: Het gebruik van een handdoek is verplicht bij Sportcentrum VU, bij alle groepslessen en in de fitness.

Aanmelden

Scroll to top