Over Sportcentrum VU

Sportcentrum VU brengt mensen bij elkaar

Dat doen we inmiddels al ruim een halve eeuw lang. Door de binding met de Vrije Universiteit sporten veel VU studenten en VU-medewerkers bij Sportcentrum VU. Een groot deel van ons ledenbestand bestaat echter ook uit mensen zonder deze binding. Buurtbewoners uit Amstelveen en bedrijven uit de omgeving zijn ook graag geziene sporters.

Kwaliteit en begeleiding bij Sportcentrum VU

Bij het Sportcentrum VU staan de volgende waarden centraal: sportief, klantgericht, toegankelijk en verbindend. Wij willen de beste kwaliteit en begeleiding bieden, op elk niveau. Door de hechte verbinding met wetenschap en vooral bewegingswetenschap zijn we hier toe in staat. Zo begeleiden we met net zoveel aandacht en plezier één individuele sporter die twee keer per week komt fitnessen, als de roeiers die mikken op Olympisch goud. Onze instructeurs begrijpen perfect dat elke prestatie een doorbraak is, maar ook dat elke doorbraak voor ieder persoon verschillend kan zijn.

Het Sportcafe bij Sportcentrum VU
Faciliteiten van Sportcentrum VU

Momenteel bieden wij meer dan 35 verschillende sporten aan, van fitness tot yoga en van zaalvoetbal tot boksen. Sportcentrum VU is een modern en multifunctioneel sportcentrum, maar tegelijkertijd ook sociaal en gezellig. We hebben twee locaties waar je kunt sporten, op Uilenstede en op de VU Campus.

Aanmelden

Kom sporten bij Sportcentrum VU

Tel: +31 20 598 50 90

Inschrijven

Scroll to top