Over Sportcentrum VU

Sporten bij Sportcentrum VU, een onvergetelijke ervaring!

Sportcentrum VU brengt mensen bij elkaar. We willen het beste eruit halen en daarmee onvergetelijke ervaringen realiseren. Dat doen we inmiddels al bijna een halve eeuw lang. Door de binding met de Vrije Universiteit sporten veel VU-studenten en VU-medewerkers bij Sportcentrum VU. Een groot deel van ons ledenbestand bestaat echter ook uit mensen zonder deze binding. Buurtbewoners uit Amstelveen en bedrijven uit de omgeving zijn ook meer dan welkom.

Allerbeste kwaliteit en begeleiding bij Sportcentrum VU

Om die onvergetelijke ervaringen te realiseren staan de volgende waarden centraal: kwaliteit, aandacht, kennis en plezier. Wij willen de allerbeste kwaliteit en begeleiding bieden, op elk niveau. Door de hechte verbinding met wetenschap en vooral bewegingswetenschap zijn we hier ook toe in staat. Zo begeleiden we met net zoveel aandacht en plezier één individuele sporter die twee keer per week fitnesst, als de roeiers die mikken op Olympisch goud in 2020. Onze instructeurs begrijpen perfect dat elke prestatie een doorbraak is. Maar ook dat elke doorbraak voor ieder persoon verschillend kan zijn.

Faciliteiten van Sportcentrum VU

Momenteel bieden wij meer dan 35 verschillende sporten aan, van fitness tot yoga en van zaalvoetbal tot boksen. Het sportcentrum is in 2016 uitgebreid van 2.900m2 naar ruim 6.200m2. Er is een nieuwe fitnesszaal aangebouwd van twee verdiepingen. Toegevoegd zijn een vechtsportzone, nieuwe studio’s en een Health & Performance Store. Ondanks die groei vinden we het belangrijk dat het echte clubgevoel blijft bestaan. Sportcentrum VU is een ultramodern en multifunctioneel sportcentrum, maar tegelijkertijd ook sociaal en gezellig. Een plek waar nieuwe kampioenen geboren worden en onvergetelijke ervaringen worden gerealiseerd.    

De onvergetelijke ervaring van…..Sebastiaan Sardo, 19 jaar

“Vorig jaar ben ik Natuurwetenschappen gaan studeren aan de Vrije Universiteit. Daarvoor verhuisde ik naar Uilenstede. Universitair Sportcentrum VU zit op het campusterrein, dus vandaar dat ik er ben gaan fitnessen en volleyballen. Mijn ultieme doel is het verbeteren van mijn conditie en op een hoger niveau komen met volleybal. Mijn onvergetelijke ervaring is de vingerafdruk scanners bij de ingang!”

De onvergetelijke ervaring van…..Marlous van Klink, 19 jaar

“Toen ik naar Amsterdam verhuisde om geneeskunde aan de VU te studeren, zocht ik een nieuwe volleybalclub. Tijdens de VU Introductiedagen kwam ik erachter dat Universitair Sportcentrum VU volleybal aanbiedt. Daarnaast kan ik er ook nog fitnessen. Mijn onvergetelijke ervaring is gewoon lekker kunnen sporten in mijn vrije tijd. Dat kan bij Universitair Sportcentrum VU. Er is zoveel aanbod en dus voor iedereen wel iets wat die leuk vindt om te doen.” 

 

 

Nieuwsbrief ontvangen?

Vul hier je e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Copyright © 2021 - Vrije Universiteit Amsterdam