Wielrennen

Wielertrainingen: fysiek uitdagend en leerzaam. Goed voor je conditie en je leert veilig en efficiënt op een racefiets te rijden. De juiste houding, de juiste versnelling, bochtentechniek, elkaar uit de wind houden, fietsonderhoud, etc. En je ontdekt de mooiste fietsroutes rondom de stad.


WIELRENNEN

Met ingang van dit seizoen zal wielrennen geheel verzorgd worden door SKITS. Voor meer informatie kijk op de website van SKITS.

 

 

Fietsen in Waterland

Ben je geen student dan kun je deelnemen aan de 2-wekelijkse wielertraining op vrijdagavond. Deze training vindt plaats in Waterland en wordt verzorgd door wielertrainer Kees de Vrij. Voor meer info kun je met hem contact opnemen: Kees@SKITS.nl of 06 -21275720.  Voor elke training waaraan je mee wil doen kun je hem een e-mail sturen.

Inschrijving en betaling gaan via het portal. Met een wielerabonnement mag je ook deelnemen aan de schaatsconditietrainingen in het Flevopark (zie schaatsen). Wil je uitsluitend wielrennen koop dan een 10 rittenkaart voor € 65,- euro. Wil je combineren met de schaatsconditietraining koop dan een 20 rittenkaart voor € 100,-.

Je kunt al meteen meedoen aan de training van vrijdag 29 april.

Nieuwsbrief ontvangen?

Vul hier je e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Copyright © 2022 - Vrije Universiteit Amsterdam