Sporthal verhuur bij Sportcentrum VU

Huur een sporthal bij Sportcentrum VU

Het is mogelijk om (een deel van) onze locatie te huren voor één of meerdere uren of een dag(deel) in de regio Amsterdam. Twee grote sporthallen en drie sportstudio’s zijn te huur.  Door het lesrooster van de locatie Uilenstede te bekijken kun je zien of de studio beschikbaar is op het gewenste moment. Stuur vooraf een e-mail met je huuraanvraag naar de coördinator om zeker te zijn dat de zaal of studio vrij is.

Korting op de huurprijs
Om in aanmerking te komen op een korting op de regulier huurprijs (per uur) moet minimaal 50% van de huurders student zijn bij een van de landelijke universiteiten waar de VU een convernant mee heeft.
Als dit het geval is zal er door 50% van de studenten moeten worden aangetoond dat men daadwerkelijk studeert bij de betreffende universitieit. Het aantonen hiervan kan worden gedaan bij de frontdesk of bij de huuraanvraag via de e-mail.

HBO studenten die in de regio Amsterdam studeren komen ook in aanmerking voor korting op de huurpijs.

Een sporthal is te huren als geheel, maar ook als een deel

Sportcentrum VU heeft twee grote sporthallen tot haar beschikking. Een sporthal is te huren als geheel, maar ook als een deel. Beide sporthallen zijn te verdelen in verschillende gedeeltes. Voorbeelden van sporten die in de sporthal te doen zijn: basketbal, volleybal, badminton, tennis, zaalvoetbal, zaalhockey en nog veel meer. Het is belangrijk om te weten dat Sportcentrum VU niet in alle materialen kan voorzien.

Sportzaal bij Sportcentrum VU
Studio

Sportcentrum VU beschikt over drie studio’s. De studio’s zijn alleen te huur als geheel. Deze studio’s zijn ook te boeken in combinatie met workshops of demonstraties. Voorbeelden hiervan zijn paaldansen, zumba, pilates. Kijk hier voor een volledig overzicht.

Al deze locaties zijn op de locatie Uilenstede in Amstelveen.

Uilenstede 100
1183 AM Amstelveen

klik hier voor de actuele openingstijden.

Meer informatie

Wil je meer weten over de verhuur van de sporthallen of studio’s of heb je een specifieke vraag? Neem contact op met Michael Arentsen.

Meer informatie

Scroll to top