Sporten

SPORTEN BIJ SPORTCENTRUM VU

Zit je te denken om te gaan sporten bij Sportcentrum VU? Sportcentrum VU biedt in de regio Amsterdam veel verschillende sporten aan zoals je hier ziet. Bijvoorbeeld balsporten, groepslessen, vechtsporten en daarnaast ook trainingen in overige sporten zoals hardlopen, badminton, wielrennen, schaatsen en zwemmen. Klik gerust op één van de sporten voor meer informatie. Wie weet schitter jij binnenkort wel in jouw favoriete sport. Verder biedt Sportcentrum VU competities in zaalhockey en zaalvoetbal. Ook vormt Sportcentrum VU de thuisbasis voor diverse sportverenigingen: SVU Volleybal, SVU Basketbal en TeniSTA.

FACILITEITEN

Sportcentrum VU heeft twee fitnesslocaties, in Amstelveen op Uilenstede en in Amsterdam in het OZW-gebouw op de VU-campus. Beide locaties beschikken over nieuwe fitnessapparatuur, voor zowel cardio en krachttraining kan je bij beide locaties terecht. Op locatie Uilenstede zijn twee verdiepingen ingericht met fitnessfaciliteiten. Op de eerste verdieping heb je onder andere de fietsen, hardloopbanden, aerobics, crosstrainers en roeitrainers. Maar er is ook ruimte voor grondoefeningen en

er staan een aantal krachttrainingsapparaten. Op de tweede verdieping is er onder andere een atletiekbaan van 20 meter, een boksring, bokszakken, dumbbells en halters met gewichten. Op deze verdieping zijn ook de vechtsportlessen.

Naast de fitness bieden we ook veel verschillende groepslessen aan in Amstelveen op Uilenstede. Op deze locatie zijn onlangs drie studio’s vernieuwd waardoor er ruimte is voor meer groepslessen. In totaal biedt Sportcentrum VU 16 verschillende groepslessen hier aan, van BBBB tot Zumba en van Paaldansen tot Spinning.

Op de locatie Uilenstede zijn er ook nog twee grote sporthallen waar de balsporten plaatsvinden. In de hallen zijn individuele balsporten zoals tennis, maar ook teamsporten zoals basketbal en zaalvoetbal. Deze en nog veel meer balsporten kan je recreatief beoefenen maar in sommige gevallen ook competitief.

BEGELEIDING

Voor begeleiding bij het sporten kan je uiteraard ook bij ons terecht. Onze trainers hebben veel ervaring met senioren begeleiden wiens lichaam niet meer helemaal werkt zoals vroeger. De fitnessinstructeurs kunnen zonder extra kosten een trainingsschema voor je maken waardoor je je doelstellingen kunt behalen.

Het aanbod

Delen via    Facebook Twitter Google+ Pinterest

Nieuwsbrief ontvangen?

Vul hier je e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Copyright © 2020 - Vrije Universiteit Amsterdam