Sporten

SPORTEN BIJ SPORTCENTRUM VU

Zit je te denken om te gaan sporten bij Sportcentrum VU? Sportcentrum VU biedt in de regio Amsterdam veel verschillende sporten aan zoals je hier ziet. Bijvoorbeeld balsporten, groepslessen, vechtsporten en daarnaast ook trainingen in overige sporten zoals hardlopen, badminton, wielrennen en schaatsen. Klik gerust op één van de sporten voor meer informatie. Wie weet, schitter jij binnenkort wel in jouw favoriete sport. Verder biedt Sportcentrum VU competities in zaalhockey en zaalvoetbal. Ook vormt Sportcentrum VU de thuisbasis voor diverse sportverenigingen: SVU Volleybal, SVU Basketbal en TeniSTA.

FACILITEITEN

Sportcentrum VU heeft twee fitnesslocaties, maar momenteel is voorlopig alleen locatie Uilenstede geopend. Op twee verdiepingen vind je hier fitnessapparatuur voor zowel cardio als krachttraining.

Naast de fitness bieden we ook veel verschillende groepslessen aan in Amstelveen op Uilenstede. Op deze locatie zijn drie studio’s vernieuwd waardoor er ruimte is voor meer groepslessen. In totaal biedt Sportcentrum VU 16 verschillende groepslessen hier aan, van BBBB tot Zumba en van Paaldansen tot Spinning.

Op de locatie Uilenstede zijn er ook nog twee grote sporthallen waar de balsporten plaatsvinden. In de hallen zijn individuele balsporten zoals tennis, maar ook teamsporten zoals basketbal en zaalvoetbal. Deze en nog veel meer balsporten kan je recreatief beoefenen maar in sommige gevallen ook competitief.

BEGELEIDING

Voor begeleiding bij het sporten kan je uiteraard ook bij ons terecht. Onze trainers hebben veel ervaring met senioren begeleiden wiens lichaam niet meer helemaal werkt zoals vroeger. De fitnessinstructeurs kunnen zonder extra kosten een trainingsschema voor je maken waardoor je je doelstellingen kunt behalen.

Nieuwsbrief ontvangen?

Vul hier je e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Copyright © 2022 - Vrije Universiteit Amsterdam