Circuittraining

Circuittraining is een groepsles in de fitness van 30 tot maximaal 45 minuten. Je gaat volle bak aan de slag met verschillende spiergroepen en werkt zo zowel aan je kracht als aan je conditie. Het zijn relatief veel krachtoefeningen, maar omdat je continue doorgaat is het toch ook een conditionele workout.


CIRCUITTRAINING BIJ SPORTCENTRUM VU

Deze groepsles wordt alleen gegeven in de fitness op de VU Campus. Het is bedoeld voor iedereen die inspiratie voor nieuwe oefeningen nodig heeft, iedereen die niet precies weet hoe je moet trainen en voor iedereen die liever niet alleen traint. Je kan aangeven welke spiergroepen je zou willen trainen, dan houdt de instructeur daar zoveel mogelijk rekening mee. Om mee te doen meld je je bij de infobalie in de fitnessruimte (balie VU Campus). De training vindt overal plaats in de fitnessruimte. Het is verplicht om een handdoekje mee te nemen.

WAT IS CIRCUITTRAINING?

Circuittraining is een groepsles in de fitness van 30 tot maximaal 45 minuten. Je gaat volle bak aan de slag met verschillende spiergroepen en werkt zo zowel aan je kracht als aan je conditie. Het zijn relatief veel krachtoefeningen, maar omdat je continue doorgaat is het toch ook een conditionele workout. De oefeningen doe je voornamelijk in tweetallen. Moe word je zeker! Circuittraining is handig voor iedereen die inspiratie op wil doen voor nieuwe oefeningen of liever niet alleen traint. Als je niet precies weet hoe je moet trainen is circuittraining geschikt. Ook mensen met vragen over het trainen van bepaalde spiergroepen kunnen dit tijdens een circuittraining aangeven.

De lessen zijn op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 17:00 – 18:00 uur.

Nieuwsbrief ontvangen?

Vul hier je e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Copyright © 2022 - Vrije Universiteit Amsterdam