Personal training

Heb je behoefte aan resultaatgerichte training? Heb je weinig tijd of wil je specifieke doelen bereiken? Ben je al lang aan het werk om bepaalde doelen te realiseren en wil je nu écht die stap zetten die het verschil maakt?

Boek dan een personal training sessie bij Sportcentrum VU!

We beschikken over personal trainers gespecialiseerd op het gebieden van bewegen en gewichtsmanagement. De personal trainer (m/v) helpt je op weg naar een goede fysieke conditie en gezondheid.

Personal training bij Sportcentrum VU

Diverse oefeningen passend bij jouw wensen en doelstellingen passeren de revue. Je wordt intensief begeleid en waar nodig gecorrigeerd in houding of beweging.  De persoonlijke aandacht en één-op-één training zorgen voor een extra intensieve workout.


PERSONAL TRAINING BIJ SPORTCENTRUM VU

Sportcentrum VU beschikt in Amsterdam en Amstelveen over personal trainers. Zij zijn gespecialiseerd op het gebied van bewegen en gewichtsmanagement. De personal trainer (m/v) helpt je op weg naar een goede fysieke conditie en gezondheid.

VOORDELEN

In tegenstelling tot individueel sporten heeft een personal trainer een aantal voordelen. Aan de hand van je leeftijd en gezondheid stelt hij voor jou een schema samen. De personal trainer helpt je bij je voedingspatroon, is je mentale steun bij tegenslagen en er is een lage kans op blessures en klachten.

HOE GAAT PERSONAL TRAINING IN ZIJN WERK?

Allereerst is het van belang dat je bepaalt welke doelen je wilt bereiken. De personal trainer helpt je uiteraard om realistische doelen te bepalen. Ook kijkt hij naar je huidige gezondheid en de sportactiviteiten die je al onderneemt.

Op basis daarvan ga je samen met de personal trainer aan de slag. Diverse oefeningen passend bij jouw wensen en doelstellingen passeren de revue. Je krijgt een intensieve begeleiding en waar nodig gecorrigeerd in houding of beweging.  De persoonlijke aandacht en één-op-één training zorgen voor een extra intensieve workout.

Al naar gelang je wensen is het mogelijk om wekelijks of maandelijks te trainen met de personal trainer samen.

Je voortgang wordt nauwlettend in de gaten gehouden en uiteraard bijgestuurd waar nodig. Omdat de doelen echt persoonlijk worden geformuleerd, is personal training geschikt voor iedereen, ongeacht je fitheid of sportniveau.

KOSTEN

Voor Personal Training dien je in het bezit te zijn van een geldig all-in abonnement. Daarnaast betaal je een bedrag per uur:

– Leden € 50,- per uur
– Niet-leden  € 60,- per uur

MEER INFORMATIE

Wil je meer weten over wat personal training voor jou kan betekenen?
Stuur een e-mail met je wensen en doelstellingen naar Jolanda Seijger, j.seijger@vu.nl

Nieuwsbrief ontvangen?

Vul hier je e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Copyright © 2022 - Vrije Universiteit Amsterdam