Groepslessen

Het aanbod van groepslessen bij Sportcentrum VU is groot. Je hebt keus uit ruim 35 verschillende sporten. Een kleine greep uit het aanbod: Essentrics, Pilates, Broga en Yoga, maar ook Paaldansen en Zumba!

Het aanbod


GROEPSLESSEN BIJ SPORTCENTRUM VU

Sportcentrum VU in Amsterdam en Amstelveen biedt veel verschillende groepslessen aan. Bijvoorbeeld de bekende als Spinning en Zumba, maar ook onbekende groepslessen zoals: Broga en Raynetics. In totaal bieden we 16 groepslessen aan, dus altijd zit er wel één tussen die bij jou past. Vrijwel alle groepslessen zijn op de locatie Uilenstede in Amstelveen, behalve Broga. Deze groepsles vindt plaats op de VU-campus in het OZW-gebouw. Broga is erg populair bij de studenten en de VU-medewerkers, deze groepsles is altijd tussen de middag of aan het eind van de werkdag. Klik hier voor het rooster van Broga.

UILENSTEDE

groepslessen amsterdam

Op de locatie Uilenstede in Amstelveen biedt Sportcentrum VU goede faciliteiten voor de groepslessen, onlangs zijn de drie studio’s vernieuwd. Daarnaast zijn er voor mannen en vrouwen twee kleedkamers beschikbaar en zijn er volop kluisjes. Voor de groepslessen hoef je zelf geen benodigdheden mee te nemen, alles wat je nodig hebt voor de groepsles is allemaal aanwezig. Je moet alleen je eigen sportmatje meenemen. Daarnaast is het verplicht om een handdoek mee te nemen en stevige indoorschoenen. Verder raden we je aan om een flesje water en passende sportkleding mee te nemen.

Op Uilenstede zijn er veel verschillende groepslessen. Er zijn bijvoorbeeld een aantal met een fiets, je kan dansen op muziek, gewichten komen eraan te pas en ook hebben we een groepsles die is geïnspireerd op een vechtsport. Klik hier voor het lesrooster van Uilenstede met een overzicht van alle groepslessen.

Nieuwsbrief ontvangen?

Vul hier je e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Copyright © 2022 - Vrije Universiteit Amsterdam