Bodyshape

Bodyshape is een simpele en doeltreffende workout voor het hele lichaam. In deze groepsles train je conditie op het ritme van de muziek en met de nadruk op spierversterkende oefeningen. Daarbij wordt ook gebruik gemaakt van materialen om de weerstand te vergroten, zoals dumbbells en de Dynaband (elastiek). Je werkt hiermee aan je spierkracht en je uithoudingsvermogen. Ook de kracht en de lenigheid nemen toe.

Het is geschikt voor iedereen die op muziek wil bewegen. Een simpele en doeltreffende workout voor het hele lichaam, zonder ingewikkelde choreografie maar wel met springmomenten.

Bodyshape bij Sportcentrum VU

Iedereen kan meedoen met de groepsles Bodyshape bij Sportcentrm VU. Je hebt er geen enkele sportervaring voor nodig. Het is een laagdrempelige les waarin je op het ritme van de muziek werkt aan je conditie, kracht en lenigheid.


BODYSHAPE BIJ SPORTCENTRUM VU

Sportcentrum VU biedt de groepsles Bodyshape aan. Je traint je conditie op het ritme van de muziek en met de nadruk op spierversterkende oefeningen. Daarbij wordt ook gebruik gemaakt van materialen om de weerstand te vergroten, zoals gewichtjes en elastieken. Je verbrandt hierbij veel calorieën aangezien je cardio combineert met krachttraining, ook werk je dus aan een sterker lichaam. Het is perfect voor mensen die tegelijkertijd willen werken aan hun conditie en kracht willen opbouwen. Bodyshape vindt plaats in de studio’s op Uilenstede in Amstelveen bij Sportcentrum VU.

Bodyshape Amsterdam

BODYSHAPE LESSEN

Bodyshape is altijd rond het einde van de middag en het begin van de avond. Iedereen kan meedoen met de groepsles Bodyshape bij Sportcentrum VU in Amstelveen. Je hebt er geen enkele sportervaring voor nodig, want de gewichten zijn aan te passen aan ieders niveau. Als je meer ervaring en kracht hebt, pak je wat zwaardere gewichten. Daardoor blijft het een aantrekkelijke groepsles voor iedereen.

BENODIGDHEDEN

In de sportstudio’s van Sportcentrum VU zijn de dumbbells en dynabands voor deze les aanwezig. Het is van belang dat je goede, ondersteunende indoorsportschoenen draagt, comfortabele sportkleding en dat je je eigen matje meeneemt. Verder is het aan te raden om een drinkflesje mee te nemen en een handdoek voor het zweten. Let op: Het gebruik van een handdoek is verplicht bij Sportcentrum VU, bij alle groepslessen en in de fitness.

Nieuwsbrief ontvangen?

Vul hier je e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Copyright © 2022 - Vrije Universiteit Amsterdam