Xcore

Xcore staat voor Extreme core en is de ultieme buik- en rug training. De bewegingen tijdens de les zijn vooral gericht op het versterken van de core (buik en rug). De workout op de beats van opzwepende muziek is leuk en werkt super motiverend. Xcore is geschikt voor iedereen!

Door de verschillende maten/gewichten van de Xcore-trainers (buizen met grit) kun je instappen op je eigen niveau en het zo zwaar en intens maken als je zelf wilt.

Rooster

zondag 20 oktober 2019

Tijdstip Sport Trainer Locatie Beschikbaarheid
17:00 - 17:50 Xco Suzanne Studio 3 Reserveren niet nodig

Onze abonnementen

All-in 12 maanden

vanaf € 225,00
Word Lid Meer info

All-in 6 maanden

vanaf € 130,00
Word Lid Meer info

All-in 1 maand

vanaf € 35,00
Word Lid Meer info

Daluren All-in 12 maanden

vanaf € 135,00
Word Lid Meer info

Daluren All-in 6 maanden

vanaf € 80,00
Word Lid Meer info

Daluren All-in 3 maanden

vanaf € 55,00
Word Lid Meer info

Xcore bij Sportcentrum VU

Xcore staat voor Extreme Core en is de ultieme buik/rug training. De bewegingen tijdens de les zijn vooral gericht op het versterken van de core. Xcore is geschikt voor iedereen!


XCORE BIJ SPORTCENTRUM VU

Extreme core

Sportcentrum VU biedt nu in Amstelveen de groepsles Xcore aan: De ultieme buik- en rug training. Reserveren is niet nodig voor deze groepsles. Deze les is vrijwel elke avond in de vernieuwde studio in Amstelveen. De bewegingen tijdens de les zijn vooral gericht op het versterken van de core (buik en rug). Xcore is geschikt voor iedereen!

Door de verschillende maten (van de buis) kun je instappen op je eigen niveau en het zo zwaar en intens maken als je zelf wilt.

XCORE-LESSEN

XCO Amsterdam

Tijdens de lessen doe je oefeningen met de Xcore-trainer (de buis met grit). Door de buis van links naar rechts te bewegen, komt het grit daar met een vertraging achteraan. Elke beweging zorgt voor een extra belasting waardoor je spieren extra getraind worden. Je traint niet alleen je spieren, maar ook het bindweefsel, de ontwikkelaars van Xcore noemen dat ‘Reactive impact’.

Sporten met de Xcore-trainer betekent intensieve training van je core ; de buik- en rug. Xcore is de perfecte workout voor spierversteviging, figuurverbetering en conditietraining. Naast het verbranden van calorieën werk je namelijk ook aan stabiliteit en flexibiliteit en het verbeteren van je lichaamshouding (coördinatie en balans).

BENODIGDHEDEN

De Xcore-trainers (buizen met grit) zijn aanwezig in de sportstudio’s van Sportcentrum VU. Voor deze les is het van belang dat je goede, ondersteunende indoorsportschoenen draagt en comfortabele sportkleding. Uiteraard ben je vrij om je eigen sportmatje mee te brengen. Verder is het aan te raden om een drinkflesje mee te nemen en een handdoek voor het zweten. Let op: Het gebruik van een handdoek is verplicht bij Sportcentrum VU, bij alle groepslessen en in de fitness.

GRATIS DAGPAS

Deze les uitproberen? Dat kan! Voor nieuwe leden is het mogelijk om een dag gratis ons sportaanbod in Amsterdam en Amstelveen uit te proberen. Dus doe een keer mee met een proefles! Meld je hiervoor aan bij de balie op één van onze twee locaties. Maximaal één gratis dagpas per persoon.

Delen via    Facebook Twitter Google+ Pinterest

Nieuwsbrief ontvangen?

Vul hier je e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Copyright © 2019 - Vrije Universiteit Amsterdam