Zumba

Zumba is geen typische workout. Je bent heerlijk aan het dansen terwijl je een mix van hoge en lage intensiteitsbewegingen doet. Op muziek met Zuid-Amerikaanse ritmes zal je merken dat het vermoeiende lessen zijn. Niet alleen super leuk, maar ook super effectief!

Zumba betekent zoveel als ‘snel bewegen en lol hebben’. Nou dat klopt, want je danst op swingende muziek en ondertussen verbrand je heel wat calorieën. Salsa, flamenco, merengue; het komt allemaal voorbij in deze feestelijke les. Geen moeilijke choreografie, geschikt voor iedereen die van lekker swingen houdt.

Iedereen kan meedoen, ongeacht je niveau of lichaam. Elke les is ontworpen om mensen samen te brengen en lekker samen te swingen.

Rooster

maandag 14 juni 2021

Tijdstip Sport Trainer Locatie Beschikbaarheid
17:15 - 18:15 Zumba Sanne Studio 3 Reserveren

woensdag 16 juni 2021

Tijdstip Sport Trainer Locatie Beschikbaarheid
18:30 - 19:30 Zumba Jip Studio 3 Reserveren

zaterdag 19 juni 2021

Tijdstip Sport Trainer Locatie Beschikbaarheid
10:30 - 11:30 Zumba Linda I. Studio 3 Reserveren

Zumba bij Sportcentrum VU

Iedereen kan meedoen, ongeacht je niveau of conditie. Elke les is ontworpen om mensen samen te brengen en lekker samen te swingen.


ZUMBA BIJ SPORTCENTRUM VU

Zumba komt uit het Latijns-Amerikaans en betekent ‘snel bewegen en lol hebben’. Deze groepsles biedt Sportcentrum VU aan op de locatie Uilenstede in Amstelveen. Het doel van Zumba is om zo veel mogelijk calorieën te verbranden. Per uur verbrand je gemiddeld 1000 calorieën. Elke les is ontworpen om mensen samen te brengen en lekker samen te swingen. Zumba werkt met Zuid-Amerikaanse muziek en is gebaseerd op verschillende Latijns-Amerikaanse dansstijlen zoals, bachata, merengue en salsa. Met elke swingende beweging werk je aan je buikspieren, onder- en bovenlichaam. Zumba is een laagdrempelige groepsles, waardoor het voor iedereen geschikt is. Je kan zo instappen!

Zumba Amsterdam

ZUMBA LESSEN

De Zumba-lessen bij Sportcentrum VU zijn een totale training met elementen van fitness, zoals cardio, spierontwikkeling, balans en flexibiliteit gecombineerd. Het werkt energie verhogend en je voelt je weer helemaal geweldig als je de les verlaat. De Zumba-lessen zijn vrijwel elke dag van de week. Het is een groepsles die altijd in één van de studio’s plaats vindt, hiervoor reserveren is niet nodig.

BENODIGDHEDEN

Voor Zumba heb je niet veel nodig, behalve een goed humeur en een klein beetje ritme gevoel. Wel is het van belang dat je goede, ondersteunende indoorsportschoenen draagt en comfortabele sportkleding. Verder is het aan te raden om een drinkflesje mee te nemen en een handdoek voor het zweten. Let op: Het gebruik van een handdoek is verplicht bij Sportcentrum VU, bij alle groepslessen en in de fitness.

GRATIS DAGPAS

Deze les uitproberen? Dat kan! Voor nieuwe leden is het mogelijk om een dag gratis ons sportaanbod in Amsterdam en Amstelveen uit te proberen. Dus doe een keer mee met een proefles! Meld je hiervoor aan bij de balie op één van onze twee locaties. Maximaal één gratis dagpas per persoon.

Delen via    Facebook Twitter Google+ Pinterest

Nieuwsbrief ontvangen?

Vul hier je e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Copyright © 2021 - Vrije Universiteit Amsterdam