Hardlopen

Wil je samen met anderen werken aan je looptechniek en conditie? Dat kan met de gezellige en sportieve Sportcentrum VU hardloopgroep. Deze groep wordt al jaren door veel studenten, medewerkers en anderen met veel plezier bezocht.

Het hardlopen doen we in het Amsterdamse Bos. Dit bos is op loopafstand van Sportcentrum VU. Een ideale omgeving om je conditie en looptechniek te verbeteren en ook dit stukje Amsterdam beter te leren kennen. Je kunt op ieder moment instromen, maar we raden je natuurlijk aan om er vanaf de eerste training bij te zijn.

Hardlopen bij Sportcentrum VU

De groep is geschikt voor de beginnende/half gevorderde lopers waarbij je ervaart hoe leuk het is om (met elkaar) te lopen en hoe looptechniek je daarbij kan helpen.


HARDLOPEN BIJ SPORTCENTRUM VU

Hardlopen is een duursport. Door te hardlopen wordt je lichaam moe en ben je minder gestrest waardoor je betere prestaties levert. De looptrainingen vinden plaats in het Amsterdamse Bos. Een ideale omgeving om je conditie en looptechniek te verbeteren en ook dit stukje Amsterdam beter te leren kennen. Je kunt op ieder moment instromen, maar we raden je natuurlijk aan om er vanaf de eerste training bij te zijn.

HARDLOOPTRAININGEN

Hardlopen Amsterdam

Momenteel bieden we geen hardlooptrainingen aan. Vanaf medio april starten deze trainingen weer en verzamelen we op locatie Uilenstede Sportcentrum VU om richting het Amsterdamse Bos te gaan. Kom de eerste keer gerust naar het sportcentrum en neem eventueel een fiets mee voor het stukje tot het bos.

De groep is geschikt voor de beginnende/half gevorderde lopers waarbij je ervaart hoe leuk het is om (met elkaar) te lopen en hoe looptechniek je daarbij kan helpen. De trainingen in hardlopen starten vanaf september. In het lesrooster vind je de exacte data.

INSCHRIJVING EN KOSTEN

Alle deelnemers dienen zich online vooraf in te schijven via portal.sportcentrumvu.nl.

Meer info of vragen? Mail ze gerust naar: info@sportcentrumvu.nl

Nieuwsbrief ontvangen?

Vul hier je e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Copyright © 2022 - Vrije Universiteit Amsterdam