Hardlopen

Wil je samen met anderen werken aan je looptechniek en conditie? Dat kan met de gezellige en sportieve Sportcentrum VU hardloopgroep. Deze groep wordt al jaren door veel studenten, medewerkers en anderen met veel plezier bezocht.

Het hardlopen doen we in het Amsterdamse Bos. Dit bos is op loopafstand van Sportcentrum VU. Een ideale omgeving om je conditie en looptechniek te verbeteren en ook dit stukje Amsterdam beter te leren kennen. Je kunt op ieder moment instromen, maar we raden je natuurlijk aan om er vanaf de eerste training bij te zijn.

Hardlopen bij Sportcentrum VU

De groep is geschikt voor de beginnende/half gevorderde lopers waarbij je ervaart hoe leuk het is om (met elkaar) te lopen en hoe looptechniek je daarbij kan helpen.


HARDLOPEN BIJ SPORTCENTRUM VU

Hardlopen is een duursport. Door te hardlopen wordt je lichaam moe en ben je minder gestrest waardoor je betere prestaties levert. De looptrainingen vinden plaats in het Amsterdamse Bos. Een ideale omgeving om je conditie en looptechniek te verbeteren en ook dit stukje Amsterdam beter te leren kennen. Je kunt op ieder moment instromen, maar we raden je natuurlijk aan om er vanaf de eerste training bij te zijn.

HARDLOOPTRAININGEN

Hardlopen Amsterdam

Vanaf 19 april starten de looptrainingen weer en verzamelen we om 18:15 op locatie Uilenstede Sportcentrum VU om richting het Amsterdamse Bos te gaan. Kom de eerste keer gerust naar het sportcentrum en neem eventueel een fiets mee voor het stukje tot het bos. Je kunt er ook voor kiezen om direct naar het Amsterdamse Bos te komen waar de training om 18:30 zal starten.

De groep is geschikt voor de beginnende/half gevorderde lopers waarbij je ervaart hoe leuk het is om (met elkaar) te lopen en hoe looptechniek je daarbij kan helpen. De trainingen in hardlopen starten vanaf april. In het lesrooster vind je de exacte data.

INSCHRIJVING EN KOSTEN

Je kunt je inschijven via portal.sportcentrumvu.nl.

Looptraining € 59,00 € 89,00 Abonnement geldig van april t/m juni en van september t/m oktober
Looptraining € 39,00 € 59,00 Abonnement geldig van september t/m oktober

 

Meer info of vragen? Mail ze gerust naar: s.a.l.schippers@vu.nl

 

Conditietraining

In mei zullen we starten met wekelijkse conditietraining in het Flevopark. Deze trainingen zullen worden verzorgd door Kees de Vrij. Meer informatie hier over volgt snel!

Nieuwsbrief ontvangen?

Vul hier je e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Copyright © 2022 - Vrije Universiteit Amsterdam