Hardlopen

Wil je samen met anderen werken aan je looptechniek en conditie? Dat kan met de gezellige en sportieve Sportcentrum VU hardloopgroep. Deze groep wordt al jaren door veel studenten, medewerkers en anderen met veel plezier bezocht.

Het hardlopen doen we in het Amsterdamse Bos. Dit bos is op loopafstand van Sportcentrum VU. Een ideale omgeving om je conditie en looptechniek te verbeteren en ook dit stukje Amsterdam beter te leren kennen. Je kunt op ieder moment instromen, maar we raden je natuurlijk aan om er vanaf de eerste training bij te zijn.

Hardlopen bij Sportcentrum VU

De groep is geschikt voor de beginnende/half gevorderde lopers waarbij je ervaart hoe leuk het is om (met elkaar) te lopen en hoe looptechniek je daarbij kan helpen.


HARDLOPEN BIJ SPORTCENTRUM VU

Hardlopen is een duursport. Door te hardlopen wordt je lichaam moe en ben je minder gestrest waardoor je betere prestaties levert. De looptrainingen vinden plaats in het Amsterdamse Bos. Een ideale omgeving om je conditie en looptechniek te verbeteren en ook dit stukje Amsterdam beter te leren kennen. Je kunt op ieder moment instromen, maar we raden je natuurlijk aan om er vanaf de eerste training bij te zijn.

HARDLOOPTRAININGEN

Hardlopen Amsterdam

Op dinsdag verzamelen we om 18.15 uur op locatie Uilenstede in Amstelveen van Sportcentrum VU en deze groep is om 18.30 uur in het Amsterdamse Bos. Kom de eerste keer gerust naar het sportcentrum en neem eventueel een fiets mee voor het stukje tot het bos.

De groep is geschikt voor de beginnende/half gevorderde lopers waarbij je ervaart hoe leuk het is om (met elkaar) te lopen en hoe looptechniek je daarbij kan helpen. De trainingen in hardlopen starten vanaf 13 april en gaan door tot eind oktober. In het lesrooster vind je de exacte data.

STARTTIJDEN EN PERIODE

Start 18.15 uur op Uilenstede en 18.30 in het Amsterdamse Bos. De eerste training in het voorjaar is op 13 april en de laatste training van het voorjaarsblok is op de laatste dinsdag van juni. In de zomermaanden juli en augustus kan vrijblijvend met de groep getraind worden. In de maanden september en oktober bieden we een najaarsblok aan.

INSCHRIJVING EN KOSTEN

Alle deelnemers dienen zich online vooraf in te schijven via mijn.sportcentrumvu.nl en kunnen gebruik maken van een 10-rittenkaart voor € 25 euro.

Meer info of vragen? Mail ze gerust naar hardlooptrainer Sunny: s.a.l.schippers@vu.nl

Delen via    Facebook Twitter Google+ Pinterest

Nieuwsbrief ontvangen?

Vul hier je e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Copyright © 2021 - Vrije Universiteit Amsterdam