Spinning

Spinning is een training op hypermoderne, elegante fietsen. Het is een conditietraining van de zuiverste soort: geen toeters en bellen, geen digitale aansturing, geen choreografie. Er is geen ontkomen aan: je doet het helemaal zelf d.w.z. je benen, je hart, je eigen conditie. Je hoeft geen goede conditie te hebben om aan spinning mee te kunnen doen. Integendeel, spinning kun je helemaal op je eigen niveau doen. Met de weerstandsknop bepaal je de zwaarte van je eigen training.

Spinning bij Sportcentrum VU

Een individuele training in groepsverband op spetterende muziek waarbij je op intensieve wijze werkt aan het verbeteren van je conditie op je eigen niveau.


SPINNING BIJ SPORTCENTRUM VU

Spinning is een conditie-training van de zuiverste soort wat wij aanbieden in Amstelveen op Uilenstede bij Sportcentrum VU. Want hier bij Spinning geen toeters en bellen, geen digitale aansturing en geen choreografie. Er is geen ontkomen aan: je doet het helemaal zelf d.w.z. je benen, je hart, je eigen conditie. Deze groepsles wordt altijd gehouden in de studio’s op Uilenstede in Amstelveen.

SPINNING LESSEN

Spinning Amsterdam

Spinning is een individuele training in groepsverband op de beats van opzwepende muziek. Je bepaalt zelf de intensiteit van de les. Want je kan zelf de weerstand van het wiel van je spinningfiets bepalen. De les kent een opbouw met warming-up, afwisselende sprints, klimmen, staand en zittend fietsen. Ook is er een afsluiting met een cooling-down met stretch.
Een spinningles is de ultieme manier om aan je conditie te werken. De workout is leuk, afwisselend en heel intensief maar toegankelijk voor sporters van ieder niveau.

BENODIGDHEDEN

De spinningfietsen zijn aanwezig in de sportstudio van Sportcentrum VU. Voor deze les is het van belang dat je goede, ondersteunende indoorsportschoenen draagt of fietsschoenen met een kliksysteem (spd) en comfortabele sportkleding. Een fietsbroek met zeem is een aanrader. Verder is het aan te raden om een drinkflesje mee te nemen en een handdoek voor het zweten. Let op: Het gebruik van een handdoek is verplicht bij Sportcentrum VU, bij alle groepslessen en in de fitness.

ONLINE LES RESERVEREN

Het is aan te raden om online te reserveren voor spinning, dan weet je zeker dat je een plekje hebt. Online reserveren kan vanaf 7 dagen van tevoren. Hiervoor ga je naar portal.sportcentrumvu.nl Na in te loggen (gebruik het e-mailadres dat bij Sportcentrum VU bekend is en vraag eventueel je wachtwoord op via ‘wachtwoord vergeten’) kan je onder het kopje ‘Reserveren’ de lessen vinden waarvoor gereserveerd kan worden.

Nieuwsbrief ontvangen?

Vul hier je e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Copyright © 2022 - Vrije Universiteit Amsterdam