Step/BBBB

Step/BBBB is een bijzondere vorm van aerobics die erg populair is. De naam wordt verklaard door het materiaal dat je tijdens de steples gebruikt; een step en daarnaast werk je met je eigen lichaamsgewicht. Het is een eenvoudige, atletische, freestyle work-out met een hoog fun gehalte.

Step/BBBB bij Sportcentrum VU

Een eenvoudige, atletische, freestyle work-out met een hoog fun gehalte. Op meeslepende muziek stap je op en af een verstelbare step.


STEP/BBBB BIJ SPORTCENTRUM VU

Step/BBBB is een eenvoudige, atletische, freestyle workout met een hoog fun gehalte. Het unieke is dat er een step bij deze groepsles gebruikt wordt. Step/BBBB wordt altijd gehouden in de studio’s in Amstelveen op Uilenstede. Uiteraard is deze groepsles bestemd voor elke leeftijd.

STEP/BBBB LESSENStep BBBB Amsterdam

Op opzwepende muziek stap je op en af op een verstelbare step. Door het gebruik van de step verbeter je je conditie op een effectieve en afwisselende manier. De nadruk ligt op het verbeteren van je conditie en je balans. Na het step-gedeelte gaat de les over in een workout waarbij je buik, benen, billen en borst traint. Er is veel aandacht voor de wijze waarop je de oefeningen uitvoert. Om de workout waar nodig te verzwaren gebruiken we dumbbells en een Dynaband. De les is toegankelijk voor iedereen die houdt van een actieve, energieke workout. De muziek en de snel opvolgende bewegingen in het steppen staan hierbij centraal.

BENODIGDHEDEN

De steps en dumbbells voor de Step/BBBB les zijn aanwezig in de sportstudio’s van Sportcentrum VU. Voor deze les is het van belang dat je goede, ondersteunende indoorsportschoenen draagt en comfortabele sportkleding. Verder is het aan te raden om een drinkflesje mee te nemen en een handdoek voor het zweten. Let op: Het gebruik van een handdoek is verplicht bij Sportcentrum VU, bij alle groepslessen en in de fitness.

Nieuwsbrief ontvangen?

Vul hier je e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Copyright © 2022 - Vrije Universiteit Amsterdam